2777
2789
عنوان

کیاpcoدارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 46 پست

لایکم  کنید یه نفر🙏

بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم ۲۰ سالمه ۶ ساله جوش میزنم خر کاری میکنم نمیره هورمونامم تنظیم نمیشه خیلی خستم جوشامم کله صورتمو ...

من از۱۳سالگی جوش میزنم ولی ریزه وقرمز

واسم دعاکنیدک اتفاقای خوب واسم بیوفته☺☺☺

من فقط قرص ياسمين ميخورم

موهاي بدنم كم شده

ب روايتي كرك وپرم ريخته😂😂😂

ببين اين قرص جلوگيريه دوزش پايينه

واسه كيست هم هست

ميدوني ك قرص جلوگيري كيستو خوب ميكنه چون باعث ميشه تخمك گذاري نشه و اون كيستاي ريز هم جذب شن

و راجب بقيه قرصا عزيزم اونا واسه بزرگ شدن فوليكولها هستن ك بيشتر وقتا باعث ميشه كيستاي خيلي بزرگ بوجود بياد

من فقط قرص ياسمين ميخورم موهاي بدنم كم شده ب روايتي كرك وپرم ريخته😂😂😂 ببين اين قرص جلوگيريه دو ...

اهامرسی گلم😊

از زاج سفید به اندازه یه نخود، دوبار تو پریود واژینال کردم و یه عاااااالمه چیزای عجیب غریب که دکتر گفت کیست بوده خارج شد ازم.میرفتم باشگاه اروبیک. و هلسی یه دارو گیاهی بسته بندی شرکتی هست که عطاری داره

من اصلااضافه وزن ندارم،همین ک دیدم موهای زائدم یکم بیشترشده ونامنظمی دارم رفتم دکتر،من چیکارکنم😓

تغذیه تو تغییر بده فست فود ۳ماه کامل حذف کن پیاده روی روزی یکساعت و مکمل اینوفولیک مطمئن باش خوب میشه.

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
من فقط قرص ياسمين ميخورم موهاي بدنم كم شده ب روايتي كرك وپرم ريخته😂😂😂 ببين اين قرص جلوگيريه دو ...

عزیزم یعنی اون قرصوخوردی موهای بدنت ریخت😐یادیگ زیادترازقبل نشد؟اخه تواین وضعیت اقتصادی اگ بایه قرص بریزن ک دیگ نورعلی نوره،وگرنه پول ازکجابیارم واسه لیزرواینا😵

من دارم هزارتا هم دكتر رفتم ولي در آخر به قرص ياسمين رسيدم چندساله ميخورم ولي الان واقعا دنبال يه دكتر خوب هستم.

دوستان كسي بوده كه با PCO باردار شده باشه؟ ممكنه باردار نشم؟

خدايا بهترين هارو در زندگيم رقم بزن كه هيچ قدرتي بالاتر از تو نيست.