2777
2789
عنوان

کیاpcoدارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 46 پست
اخه من درکل اصلاهیچ داروی خاصی مصرف نمیکنم وبدنم ب داروزودواکنش میده واسه اون ترسیدم

قبل اینکه عوارضشو بخونی فوایدشو بخون،عوارض تنبلی تخمدانم ببین،دیابت و اینا،

به فکر درمان باش

وای شماک همتون میگین خوب نمیشه😟حالاچیکارکنم😢بخداکلی مشکل دارم اینم قرارباشه خوب نشه ک دیگ بیچاره ام😭کلی امیدداشتم خوب بشم ولی الان واقعااشکم دراومد😔

واسم دعاکنیدک اتفاقای خوب واسم بیوفته☺☺☺

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

[QUOTE=63384480]من دارم الان ۶ ساله خوب نمیشه دوسال اقدام بودم تا باردار شدم از عوارضشم فقط جوش های ...

دوماه قرص اچ دی خوردم با کلومفین و امگا۳ و قرص انار ویتامین ای ۲ ماه خوردم کامل ماهه ۳ باردارشدم خداروشکر

خانما هر روز یک ساعت پیاده روی با سرعت متوسط چطوره؟؟؟؟

بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
من دارم همین الان از دکتر اومدم بهم دارو داد گفت هیچ وقت خوب نمی شی فقط میشه کنترلش کرد 

نه کی گفته دکترتو عوض کن اگر ۵کیلو از وزن فعلی کم بشه و هرروز پیاده روی و تحرک داشته باشید به همراه دارو برطرف میشه

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
قبل اینکه عوارضشو بخونی فوایدشو بخون،عوارض تنبلی تخمدانم ببین،دیابت و اینا، به فکر درمان باش

فوایدشونوقبلا خونده بودم،چن سال پیش اتفاقی ولی الان کلی خواستم بدونم داروهاش چطوریه،بعدمن میگم کیستم ریزه ینی واقعن نمیشه درمانش کرد،همه میگن خوب نشدخ😢

نه کی گفته دکترتو عوض کن اگر ۵کیلو از وزن فعلی کم بشه و هرروز پیاده روی و تحرک داشته باشید به همراه ...

من اصلااضافه وزن ندارم،همین ک دیدم موهای زائدم یکم بیشترشده ونامنظمی دارم رفتم دکتر،من چیکارکنم😓

استارتر کیست ریز داری . پریودات منظمه؟چون من اینجوریم 

ن ازاعیدب اینورپریودم بهم ریخت،زودرفتم دکتر،اصن فک نمیکردم کیست باشه،اره ریزه