2777
2789
عنوان

حس میکنم لیاقت خواهرمو نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 64 پست
خیلی پروعه، تو تاپیک های قبلیم هس، واسه خواستگاری اومد یه شام و 2 تا ناهار موند 

واقعا موند

از اون داماداس كه با بيژامه مي يان خواستگاري😂

عزيزم حرص نخور

شما تا جايي كه دخالت محسوب نشه خواهرتو راهنمايي كن بعدش ديگه به خودش مربوط مي شه وظيفه منو و شما به عنوان خواهر خانوم فقط احترام عزيزم همين

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
خیلی پررو هستش هنوز چیزی نشده تیکه میندازه و گروکشی میکنه

کلی بگی هیچ کس نمی‌تونه کمکت کنه. ولی خواهر شوهرت قراره به درد خواهرت فقط بخوره نه به درد خانواده‌ی شما. از این زاویه نگاه کن.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظره من بگو بهش.میگن اول ازدواج چشماتون باز کنید

تو بگو بهش و بگو من نمیخوام ک بهم بزنی فقط میخوام روی رفتارای نامزدت زوم کنی و یکم بیشتر نامزد باشی تا عقد نکرده خدایی نکرده حرفام درست بود بتونی با کمترین اسیب در ری.صحبتو برا همین چیزا گذاشتن دیگ

خیلی پررو هستش هنوز چیزی نشده تیکه میندازه و گروکشی میکنه

این دیگه واقعا زشته وبی فرهنگی رو میرسونه 

خدایا بخاطر همه چی هزاران بار شکرت شکرت شکرت الهم صل علی محمد و آل محمد 💗
عزیزم به نظرم بزار خودش تصمیم بگیره وبنظرم بهتره شما دخالت نکنید واینکه میگید یه شب ودو نهار موند هم ...

واقعا خواستگار اینجوری دیده بودین تنها بیاد خواستگاری و شب بمونه و تفریح و گردش هم بره و تیکه بندازه و آخرشم گورشو گم کنه؟ یه دسته گل هم دستش نگیره بیاد؟ واقعا شما همچین چیزی دیدیییییییین؟؟؟؟؟ 

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗
کلی بگی هیچ کس نمی‌تونه کمکت کنه. ولی خواهر شوهرت قراره به درد خواهرت فقط بخوره نه به درد خانواده‌ی ...

اومد نشست تو برخورد اول ب من گف چوپان

واقعا خواستگار اینجوری دیده بودین تنها بیاد خواستگاری و شب بمونه و تفریح و گردش هم بره و تیکه بندازه ...

وای نه لطفا همه خانواده به خواهرت کمک کنین تو تصمیمش تجدید نطر کنه

زندگی نه همین صورت خندان من است زیر این خنده غمی ست که این تنها دنیای من است.
من بخاطر خودش میگم، پسره واقعا ب ما نمیخوره

دلسوزی شما رو درک میکنم ولی وقتی خود شخص(خواهرتون) تصمیمشو گرفته و انتخاب کرده ، حتما دلیلی برای انتخابش داره. شما هم بهتره به انتخابش احترام بذاری و نه دخالت کنی و نه حتی از درون خودتو ازار بدی. مگرررر اینکه طرف ویژگی های منفی داشته باشه که بدونی صد در صد تو زنذگی مشکلساز میشه. مثلا اعتیاد، عیاش بودن، بد اخلاقی ، بچه ننه بودن ... اینا مواردیه که نمیشه ازشون گذشت. ولی موارد دیگه کاملا سلیقه ایه و فقط خود دو طرف باید بپسندن

واقعا خواستگار اینجوری دیده بودین تنها بیاد خواستگاری و شب بمونه و تفریح و گردش هم بره و تیکه بندازه ...

اووووه اوضاع خرابه پس

خدایا کمک کن صبر من مثل تو زیاد نیست بعد از پیری دیگه به دردم نمیخوره الان کمک کن 
وای نه لطفا همه خانواده به خواهرت کمک کنین تو تصمیمش تجدید نطر کنه

مرزهای پررویی رو جابجا کرده این بشر، بعد خواهرم میگه خجالتیه 😑