2777
2789
عنوان

حس میکنم لیاقت خواهرمو نداره

730 بازدید | 64 پست

از کسی که قراره شوهر خواهرم بشه خیلی بدم میاد، تحملش برام سخته ولی بخاطر خواهرم چیزی نمیگم، حس میکنم خیلی سطح پایینه، واقعا در حد خواهرم نیس، نمیدونم چرا داره اینکار میکنه

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه خواهرت انتخابش کرده و دوسش داره بهتره شما دخالت نکنی چون خودش بهتره تصمیم بگیره

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

الان ب خواهرت بگو ایراداتشو

چون بعدش نباید بدت بیاد چون میشه عزیزترین شخص زندگی خواهرت...  هر بدی و بی احترامی ای پیش بیاد قبل از اینکه بدی به دامادتون باشه بدی به خواهرته و ضررش ب اون میرسه

مگه چجوریه?!خواهرت شرايطش چیه?!

خیلی پررو و پرمدعا هستش، خودشو از همه چیز و همه کس بالاتر میدونه، با اینکه حتی لیسانس هم نداره و خواهرم فوق لیسانسه

باید باد بگیرید تو انتخاب شخصی دیگران دخالت نکنید. همه که معیارهاشون با معیارای ما یکی نیست! علف باید به دهن بزی شیرین بیاد. اگه خواهرتون واقعا انتخابش کرده(نه از روی اجبار ) ، پس  این دغدغه شما کاملا بی معنیه.

من خواهرم مي خواست شوهر كنه دلم مي خواست شوهرشو تيكه تيكه كنن انقدر كه خواهرمو دوست داشتم 

الان ولي خيلي شوهرشو دوست دارم مثله برادر بزرگتر برام مي مونه

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

يادمه قبلن تاپيك زده بودي چرا خواستگار نداره

الان ميگي بده پسره 

نامزده خودتم كه ميگي كوتاهه قدش 

فك كنم وسواس كمالگرايي داري

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم
اگه خواهرت انتخابش کرده و دوسش داره بهتره شما دخالت نکنی چون خودش بهتره تصمیم بگیره

دوسش ک حتما داره ولی کلا آدم احساساتی نیس و میتونه منطقی فک کنه و تصمیم بگیره