2789
عنوان

حق با کیه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 82 پست
اینطوری پررو تر میشه دیگه خونواده من بفهمن پدرشو درمیارن من خودم قایم میکنم نمیخام ناراحت بشن

اره یبار که جلوی مامانم گفت بمون اینجا حق نداری بیای خونه

منم دیدم مامانم یجوری نگاه کرد مجبور شدم برم خونه

اصلا بحث خاصی نبود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الانم سعی میکنم جلوی اشکامو بگیرم میترسم واسه بچم بد باشه ولی نمیشه خودش توی اتاق راحت خوابیده منم ...

سوهر منم راحت همه چی خورد و الانم میخواد بخوابه،بخاطر بچت غصه نخور، انشالله بخاطر بچتون اخلاقش عوض شه

الانم سعی میکنم جلوی اشکامو بگیرم میترسم واسه بچم بد باشه ولی نمیشه خودش توی اتاق راحت خوابیده منم ...

حامله ای من متوجه نشدم بمیرم عزیزم خودتو ناراحت نکن برا بچت بده الان که اخلاقش بهترشده نسبت به گذشته توهم سعی کن کم کم فراموش کنی 

شکستن قلب انسانها اصلا کار دشواری نیست.ازدست همه برمیاید،آنچه دشوار است نشکستن قلبهاست

منم بعد اون چندبار توی دوران عقد به خانوادم نمیگم چیزی چپن اصلا پشتم نبودن

مثلا اون لگدی که بهم زد سه روز کامل پام لنگ میزد میگفتن چرا نمیای میگفتم خونه یکم کار دارم بعدا میام پیشتون

منم بعد اون چندبار توی دوران عقد به خانوادم نمیگم چیزی چپن اصلا پشتم نبودن مثلا اون لگدی که بهم زد ...

به خانوادت اصلا چیزی نگو چون فایده ای غیر از غم و غصه براشون نداره

حامله ای من متوجه نشدم بمیرم عزیزم خودتو ناراحت نکن برا بچت بده الان که اخلاقش بهترشده نسبت به گذشته ...

خب منم خاستم کمکم کنه حواسم ازگذششته پرت شه

منم میخام الان برم پیشش ولی میترسم باز بدترشه

خب منم خاستم کمکم کنه حواسم ازگذششته پرت شه منم میخام الان برم پیشش ولی میترسم باز بدترشه

نه الان نرو دیگه اگرم رفتی حرف نزن باهاش بیدارش نکن بخاب بعدا بحرف باهاش بگو که میخاستی آرومت کنه الان بیشتر عصبی میشه خدایی نکرده دعواتون میشه باز

شکستن قلب انسانها اصلا کار دشواری نیست.ازدست همه برمیاید،آنچه دشوار است نشکستن قلبهاست
نه الان نرو دیگه اگرم رفتی حرف نزن باهاش بیدارش نکن بخاب بعدا بحرف باهاش بگو که میخاستی آرومت کنه ال ...

نه دیگه حرف نمیزنم 

اخلاقش طوری هست که کلا دوست داره داد بزنه من بتزسم ساکت شم

نه دیگه حرف نمیزنم  اخلاقش طوری هست که کلا دوست داره داد بزنه من بتزسم ساکت شم

عین شوهرمن که اصلا منطق سرش نمیشه این آدم به خدا بلد نیست آروم حرف بزنه جالبه دادو بیدا میکنه بعد ساعتو نگاه میکنه میگه ساعت ۲ نیمه شبه کدوم دیوسی الان بیداره چرا صدای منو درمیاری یعنی اینقد کولی بازی درمیاره تامن خفه بشم بگم غلط کردن   

سیار رو تخت دراز کشیده بودم اومدسمتم دستشو بالااورد منم ترسیدم نکنه بخاد بزنه سریع صورتمو بادست پوشوندم

نمیدونین چه خنده ای کرد گفت ترسیدی نترس نمیزنمت

انگار همه چی جلو چشام میاد

یبار انقد منو زد رفتم تو کمد قایم شدم التماس میکردم منو نزن خودشم ترسید گفت بخدائیگه نمبزنمت ولی دروغ گفت باز زد