2777
2789
از شوهرم 10 سالی بزرگتره خیلی احساس بزرگی میکنه همش از این و اون ایراد میگیره برادراش و پدر و مادرش رو خیلی تحت تسلط داره اب هم بخوان بخورن نظر میده
تو زندگی و خرید و همه چی ما دخالت میکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جلوی من علنا به شوهرم بی احترامی میکنه البته به بقیه هم حتی به پدرشم سر پدرش داد میزنه که ادم سر بچش اونطور داد نمیزنه جالبم اینه که مادرشوهر و پدر شوهرم عاشقشن چون بچه اولشونه و خیلیم انصافا کمک کارشونه خیلیم سر میزنه ولی اخلاقش اینطوریه
از رو اعصابت بندازش پایین
فقط اروم بنداز دست مستش نشکنه دیه بگیره ازت
بر اساس گزارش رسمی ؛ علم و آزادی و رفاه اینجاست
غیر ما ، در تمام کشورها ، از فساد و گرسنگی غوغاست
زیاد رفت و امد نکن
هر چی گفت اخم نکن روت رو برگردون
بهترینش اینه زیاد نبینیش
کلا چون من تو جمع خیلی مورد توجه پدر و مادرشوهرمم ازم بدش میاد انگار با ازدواج ما هم مخالف بوده
یبار بهم گفت البته غیر مستقیم که محله شما تا ده سال پیش حموم نداشته

من جواب ندادم چون دور از شان میدونستم جواب این حرف مزخرفو که از اساس غلطه بدم کلا محل ما با اونا فقط یه کم فاصله اس ولی خودشو بچه بالا میدونه
کلا چون من تو جمع خیلی مورد توجه پدر و مادرشوهرمم ازم بدش میاد انگار با ازدواج ما هم مخالف بوده
یبار بهم گفت البته غیر مستقیم که محله شما تا ده سال پیش حموم نداشته

من جواب ندادم چون دور از شان میدونستم جواب این حرف مزخرفو که از اساس غلطه بدم کلا محل ما با اونا فقط یه کم فاصله اس ولی خودشو بچه بالا میدونه
به بچه هاش یاد داده بهم سلام نمیکنن پسراش انقدر بی تربیتن که سر مادر پدرشون داد میزنن بمن که زن عموشونم فحش میدن
بدم میاد ازشون
زنشم از این همه توجه زیادش به پدرمادرش شاکیه
بره بابا این ادم شعورش کمه
من باشم یه نگاه عاقل اندر سفیه روم رو برمی گردونم محل سگ هم نمی ذارم
برای من بعضی ها ارزش جواب دادن هم ندارن
با هم رفتیم سفر یعنی مجبور بودیم برم دائم از رانندگی شوهرم ایراد گرفت انگار با بچه 2 ساله حرف میزنه بکن نکن میکنه
منم یبار بهش گفتم فلانی بسه دیگه
فرداش از در اتاق اومد تو گفت اه اه اینجا که سگ نشسته....
هیچکی هم هیچی نگفت علنا پشت بمن میکنه میشینه خیلی رفتاراش خاله زنکه
اشکمو تو اون سفر دراورد
نمیتونم نبینمش البته رفت و امد نداریم چون چند بار دعوتشون کردم و اومدن خوردن و رفتن و دعوت هم نکردن دیگه گفتم بسه بابا اونا بزرگترن تازه ادم میره هم مثلا یهو ظرفو برمیداره هل میده جلوی ادم میگه بخور!!!!
اینه تعارفشون
اما خونه مادر شوهر همیشه پلاسه
واسه همین هفته ای دو سه بار میبینمش معمولا بدبختانه