2777
2789
عنوان

خواستگاری

278 بازدید | 24 پست

سلام دوستان ، یه کمک میخوام ازتون، شاید بعضیاتون یادتون باشه من، خلاصه بگم، بعد کلی راز و نیاز با خدا بعد از دلشکستگیم ی خواستگار خوب برام اومده، داداشم همچنان شلنگ تخته میندازه، شب خواستگاریم پاشد رفت بیرون بعد از احوال پرسی، اصلا واینساد پیش مهمونا،بهشون توهین کرد،همش میترسیدم ب هم بخوره، اما زیاد متوجه نشدن چرا رفت، پسره گرفته شد اما ب رو خودش نیاورد، داداشم حالا با هممون قهره، همش میگفت تا چند ماه خواستگار راه ندین، منم ۲۶سالمه، دارم احساس خطر میکنم ک تنها بمونم، داداشم ۳۲سالشه خودش شرایط ازدواج نداره همش میخواد واس منم ب هم بزنه،حالا واس بله برون میترسم ی کاری کنه ب هم بخوره، توروخدا چیکار کنم؟؟؟  دارم ب خودکشی فک میکنم ، اگ اینم ب هم بخوره دیگه خودمو میکشم.چیکارکنم دوستان؟ اگ اونشب نیاد یا بیاد و بره یا خلاصه بهشون بر بخوره من چه خاکی بریزم سرم 

وااااا چرا خودتو بكشي

چقد حساس شدي

چرا ميگه نه!

اگه خواسته باشنت به داداشت كار ندارن

با يكي صحبت كن مثلا دايي كسي باهاش حرف بزنه

نه! به كفر من نترس، كافر نميشوم هرگز! چرا كه به نميدانم هاي خود ايمان دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عمه ليلى رو برگردونين😡🤬🤬😨😭😢

پیام بازرگانی میفرستی؟ عمتو کی برده؟

توجه: فرزند ایران پسره. نگی نگفتم!                      زن  زندگیـست ومـرد،  امنیت..و چه خوب می شود وقتی مـردی تمام مردانگیش را خـرج امنیتِ زندگیـش کندو چه زیبـا می شود وقتی زنی تمام زندگیش را خرج غرورِ امنیتش کند ...
وااااا چرا خودتو بكشي چقد حساس شدي چرا ميگه نه! اگه خواسته باشنت به داداشت كار ندارن با يكي ...

داداشم ی آدم معذرت میخوام بی شرفیه زود صداشو میبره بالا از کسی هم حساب نمیبره، چیکارکنم 

شعور ی چیز ذاتیه اکتسابی نیست

گزارش بزنین واسش

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!

جدا از برادرت ب نظرم کسی ک اینقدر راحت ب خودکشی فکر میکنه اصلا شرایط ازدواج و بلوغ فکریو نداره

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
جدا از برادرت ب نظرم کسی ک اینقدر راحت ب خودکشی فکر میکنه اصلا شرایط ازدواج و بلوغ فکریو نداره

آخه عشق قبلیم ۷ساله بود ب همش زد حالا اینو با کلی راز و نیاز از خدا گرفتم اینم ب هم بزنه دیگه مگه من چقد توان دارم

آخه میترسم شب بله برون باز ی کاری کنه توهین شه بهشون، یا نیاد بگن پس داداشش کو 

یه بزرگتر بگو بیاد باهاش حرف بزنه کسی که ازش حرف شنوی داره 

در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی، نکته اینجاست که من راز نگه دار ترم