2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 24 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از هیشکی حرف شنوی نداره تو فامیل، تو آشنا هم نمیدونم ب کی بگم 

خوب به خواستگارت بگو همچین مشکلی داری اگه داداشت حرفی زد نشنیده بگیره 

دلیلش که بدونن خیلی راحتت تر می شی

در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی، نکته اینجاست که من راز نگه دار ترم

عجب برادری حق برادری خوب بجا آورده حالا چون خودش نمیتونه کسی رو خوشبخت کنه خواهرش نباید خوشبخت بشه؟ 

مرد پنجاه ساله هم موقعیت داره واسه ازدواج ولی دختر چي؟ با مادر یا پدرت صحبت کن که همچین وضعیتی پیش اومد جمع و جورش کنن 

با برادرت هم کل کل نکن تا عقد 

داداشم ی آدم معذرت میخوام بی شرفیه زود صداشو میبره بالا از کسی هم حساب نمیبره، چیکارکنم 

بايد بره مشاور، مشكل داره واقعا، بگو بزرگترا حلش كنن فعلا هم قربون صدقه ش برو تا محرم شي

نه! به كفر من نترس، كافر نميشوم هرگز! چرا كه به نميدانم هاي خود ايمان دارم
خوب به خواستگارت بگو همچین مشکلی داری اگه داداشت حرفی زد نشنیده بگیره  دلیلش که بدونن خیلی راح ...

بهش گفتم دیگه نمیدونم خودش یا خانوادش چقد بتونن تحمل داشته باشن

عجب برادری حق برادری خوب بجا آورده حالا چون خودش نمیتونه کسی رو خوشبخت کنه خواهرش نباید خوشبخت بشه؟& ...

کلی زحمتشو کشیدم ، آبرومو برد، از کسی حساب نمیبره ،همش میگم تو دوستاش از کی حساب میبره ای خداااا