2821
2789
عنوان

زشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 31 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه من هميشه اينكارو ميكنم حتى اگه شيرينى داشته باشم دوبار شيرينى ميگيرم مثلا با چاى بعد شام،اصولا جايى شيرينيم ميبرم كه زياد شلوغ نيس  انتظار دارم بيارن سر پذيرايى

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂

منم اگه جایی برم توقع دارم بیارن از شیرینیم 

خو دلم میمونه پیشش😐😐😐

الانم دلم شیرینی خامه ای خواس رولت😭😭

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
نه درستشم همونه که از همون بیارین برای طرف    

سلام گلم راستی از امروز شرو کردم برا از پوشک گرفتن 😂 هر از یساعت میبرمش تو‌حموم ج ی ش کنه 😅 بعدشم عین دیوونه ها کلی دست میزنمو افرین افرین میکنم 😁😁😁😁

درخواست دوستی ممنوع !

ما یه بار رفتیم یه شهر دیگه مهمونی‌. توی شیرینی فروشی با دقت و وسواس یه عالمه شیرینی خوشگل انتخاب کردیم. شیرینی رو نیاوردن برای خودمون. هنوز بعد از چند سال یادمون می افته گریه مون می گیره. 

حالا با وجود این خاطره اگه می تونی شیرینی رو نیار.

سلام گلم راستی از امروز شرو کردم برا از پوشک گرفتن 😂 هر از یساعت میبرمش تو‌حموم ج ی ش کنه 😅 بعدشم ...

سلام عزیزم خوبی خانومی مبارکه گودبای پوشک اقا پسری افرین کارت درسته زود به زود ببر خیلی هم تشویق کن اگه پی پی کرد احتمالا بترسه سعی کن با بازی بگی داره میره خونشون بای بای پی پی ولی جایی رو کثیف کرد دعوا نکنی انشااله خدا کمکتون کنه  

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
سلام عزیزم خوبی خانومی مبارکه گودبای پوشک اقا پسری افرین کارت درسته زود به زود ببر خیلی هم تشویق کن ...

ممنونم عزیز دلم... ایشالا ک موفق میشم. فقط موقه بیرون رفتنم پوشک کنم؟ مثلا فردا ک همسرم میاد اگه ببرتمون بیرون؟  

درخواست دوستی ممنوع !

ممنونم عزیز دلم... ایشالا ک موفق میشم. فقط موقه بیرون رفتنم پوشک کنم؟ مثلا فردا ک همسرم میاد اگه ببر ...

اره حتما مهمونی و بیرون پوشکش کن من با اینکه من الان هنوزم پسرم رو بیرون پوشک میکنم ولی خشکه خشکه پوشکش خودش رو نگه میداره تا خونه

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792