2777
2789
عنوان

فازشون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 60 پست

بهش مكان سرشو يادآورى كن يبار با لبخند بگو سرت زيادى تو زندگيم و عقايد شخصيمه دختر خوب  بگو من سرى كه رو گردن نباشه رو عجيب علاقه دارم لهش كنم😊😊😊آخرشم بپرس كامل آندراستند شده يا نه مهمه

موفق باشى 

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اون اينجوري فكر ميكنه باورت نميشه  اومده بودن خونمون نزديك نهار داشت نماز ميخوند ساعت دوازده تا ...

مهمونی اومده بوده خب زشته همش دعا و نماز

هر چیزی جای خودش

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
چادر نشد دلیل مذهبی بودن که ما مذهبی هاییم که چادر سر نمیکنن حالا چون چادر سرش میکنه و هزار اشتباه ...

اون اصول دین بود که می‌گفتن توحید و نبوت و امامت و غیره...الان والا شده حجاب   و فحش دادن به کسی توی عقد باردار شده و التزام عملی به ....

الان دین این شکلیه! مدل جدیدش اینجوریه که دین مرد به اندازه‌ی حجاب زنشه.. دیگه چه برسه به زن.

دوستان یه وقت بد برداشت نشه ها من منظورم به اعتقادات کسی نیس همه محترمن. 

اون کسی که غیبت تو رو می‌کنه که هیچ تکلیفش معلومه.. اونی که حرفشو باور می‌کنه هم آدم پستیه. ببر ازشون... بی‌خیالشون بشو بگذار تو گند و کثافت افکارشون اینقدر از بقیه بد بگن که عمرشون بگذره. تو چرا نشستی در انتظار تایید اینجور آدما؟

تو دانشگاه ی پسری بود خیلی مذهبی بود از من خوشش میومد بعد به من میگفت شرط من اینه که تو چادری بشی( حالا انگار من رفتم خواستگاری اون) میگفتم چرا میگفت که چون دوس ندارم کسی بدنت رو ببینه، بعد خودش به من میگفت ی جا هست خیلی خوب و خلوته بیا اونجا لب بهم بده! منم هرچی از دهنم میومد بهش میگفتم بازم دست بردار من نبود ی سری اخلاقاش خوب بود ی سری هاش هم افتضاح ،به من میگفت تو نباید عکس بذاری رو پروفایلت که پسرها بیان زیرش بنویسن چه خوشگلی بعد خودش به من میگفت بیا س ک س چت کنیم ،سایز سینه میپرسید،مال بقیه دخترارو، یعنی اینقد من با این آدم دعوا میکردم ول کن من نبود، منو خیلی دوس داشت ولی از این اخلاقاش بیزار بودم از این ریاکاریش بیزار بودم!

بهم میگفت ی عکس چادری بنداز من به خونواده م نشون بدم عکس پرسنلی رو کارت دانشجویی (که دانشگاه اینقد سخت میگرفت که محجبه باشه)تورو من.روم نمیشه به خواهرم نشون بدم !

وای که چقد من دعوا میکردم با این آدم خدایا!

خدایا من با کی طرف بودم!

حالا اون هیچی 

بقیه واقعا حرفشو قبول میکنن؟

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
ای بگی نگی. سادن.یهو میبینم انگاری ناراحت یا عصبانین از دستم میفهمم کار کار اون بوده با شوهرش چیزی گ ...

شوهرتون هیچ واکنشی نشون نمیده

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

بنطر من سیاست داشته باش عادی و معمولی باهاش رفتار کن اصلا نشون نده که از رفتاراش ناراحت میشی و از کاراش میترسی در کنارش عقاید خودتو داشته باش وکار خودتو بکن،اصلا پیش اینجور ادما از عقایدت هم حرف نزن اینجور ادما پر از فضاهای خالی دروجودشونن که حجاب و دین و پوششی میکنن تا همه بهشون اعتماد کنن منم اقوام شوهرم اینجورن بعضیاشون فقط بپا دشمنت نشن که از صدتا داعشی بدترن 

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 

مژدگانی که گربه عابد شد/// عابد و زاهد و مسلمانااااا!!!

و هم در جای دیگر عزیز دیگری می فرماید:

می خور که شیخ و حافظ و مفتی و محتسب/// چون نیک بنگری همه تزویر می کنند... ناموس عشق و رونق عشاق می برند/// عیب جوان و سرزنش پیر می کنند...

و هم آن عزیز در فراز دیگری می فرمایند: 

زاهدان کاین جلوه در محراب و منبر می کنند///چون به خلوت می روند آن کار دیگر می کنند...