2777
2789
عنوان

فازشون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 60 پست

چادر نشد دلیل مذهبی بودن که

ما مذهبی هاییم که چادر سر نمیکنن

حالا چون چادر سرش میکنه و هزار اشتباه نمیشه گفت مذهبی ها بدن اون خانوم وقتی غیبت میکنه و دو بهم زنی در درجه اصلا نرمال نیست 

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

اگه واسه خانواده شوهرت این چیزا مهم بود ک تو رو نمیگرفتن بیخیال بابا

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه جور انسان هست، لطفا با دیدن یک نفر درباره یه جامعه قضاوت نکنید اون خانم نماینده آدمای مذهبی نیس ...

اون که آره آدم مومن دیدم عاشقش شدم هیچکسیو قضاوت نکرده حتی... 

میدونی چی بهش بگو ، یبار جلو جمع اگه کوچکترین رفتاری کرد بهش بگو خدا تو قرآن گفته که ریاکاری خیلی بد و گناه تهمت زدن گناه کبیره س غیبت کردن خیلی ملموس بهش اشاره شده، اینا ممکن هیچ وقت بخشوده نشه!

بعدم بهش بگو حالا همه اینا به کنار من.حتی اگه بدترین و گناهکارترین آدم روی زمین باشم خدا بازم تو قرآن چندین بار گفته لاتزورو وازرۂ وزر اخری یعنی هیچکس بار گناه دیگری را بردوش نمیکشد!

پس تو هم نمیخواد سنگ منو به سینه بزنی و ادا خوبا رو دربیاری تو خوبی من بدم و اونش به خودم ربط دارم! 

دقيقا مذهبي نما به خدا يه عمو دارم سه ساعت طول ميكشه نمازش تموم بشه انقدر افراطيه كه حالمونو بهم زده ...

مگه غذا خوردن زن هم‌موجب لهو و لعبه😑

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
من نمیدونم چرا هرچی مذهبی میبینم ادای مذهبی هستن از دم!!!!!احتمالا بدشانسم در این مورد چون همشون همی ...

مذهبی واقعی اونه که کنارش می شینی ارامش پیدا میکنی حرف که باهات میزنه دلت نمی خواهد حرفاش تموم بشه از دین یه طوری میگه که انگار عسل بهت میده

یه ادم مهربونه که با هیچ چیزی قابل قیاس نیست

خخخخ خدایی نمیدونی چیه ؟ گرفتی مارو ؟ روم نمیشه بگم چیه.

وای😁

دقیقا تصوری که جامعه از رانندگی خانمها داره همینه، اگه یه زن ماشینش تصادف کنه ، یا حتی ماشینش خراب شه تقصیر رو گردن زن بودنش میذارن،

حالا حجاب که تنها یک پوششه و هیچ دلیلی برای بهشتی بودن فرد نیست رو مقصر ذات بد انسان میذارن و میگن چادری ها! ما سه تا خواهریم هر سه هم حجاب چادر داریم ولی شخصیتها متفاوته، لباس شخصیت نمیسازه باور کنید

مگه غذا خوردن زن هم‌موجب لهو و لعبه😑

اون اينجوري فكر ميكنه باورت نميشه  اومده بودن خونمون نزديك نهار داشت نماز ميخوند ساعت دوازده تا سه ظهر نماز خوند 

سعی کن زن باشی مرد بودن مثل آب خوردنه    

مذهبی نیست ریاکاره داره ادا درمیاره 

مذهبی واقعی پشت سر کسی تهمت نمی زنه چون گناه تهمت و غیبت از اینکه شما بی حجاب بچرخی بیشتره و یه ادم عاقل و مذهبی واسه خودش گناه درست نمی کنه 

اون نمی تونه مثل شما باشه و به اونی که هست اعتقادی نداره داره حرص میخوره 

البته شمام سعی کن پا رو دمش نذاری 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 

اینقد بدم میاد از این آدم ها،بابا منم نماز می خونم قرآن میخونم ولی مذهبی نیستم تیپ معمولی دارم موهامو میزنم بیرون آرایش هم تا حدودی دارم میرقصم آهنگ گوش میدم

ولی دلیل نیست چون من نماز و قرآن می خونم بشینم واسه مردم سجاده آب بکشم! و گناه تعیین کنم واسه مردم!

این تیپ آدم ها منو میخوان که حسابی حالشونو بگیرم

این عکس چیه؟کیک فنجونیه؟

😅😅😅😅😅😅

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔