2777
2789
عنوان

عقد كرده ام......

618 بازدید | 21 پست

سلام.٥ ماهه عقد كرده ام.شوهرم اوايل خيلي صبور بود حتي يه جاهايي كه من عصبي ميشدم اون تحمل ميكرد و چيزي نميگفت اما تازگيا يهو سر يه موضوع كوچيك عصبي ميشه و با من دعوا ميكنه.منم داد و بيداد كه ميكنه چيزي نميگم و سكوت ميكنم بعد كه  آروم شد خودش پشيمون ميشه و همه كار ميكنه تا جبران كنه.ولي دوباره فرداش سر يه چي ديگه عصبي ميشه.اينم بگم ٢ ماه تا عروسيمون مونده و فشار مالي هم روشه اما من اينا رو توجيه نميدونم واسه عصبي شدن!

به نظر شما بايد چيكار كنم؟؟

خب عزیزم حق داره با این گرونبا پدر منم عصبی میشه چه برسه تازه داماد که جوونم هست

بهش حق بده گلم  خرج و مخارج عروسی تو این دوره و زمونه وحشتناکه شما مگه نمیگی قبلا عصبی میشدی اون ارومت میکرد حالا ممیشه یهکم بر عکس باشه اون عصبی میشه اینبار شما ارومش کن چه عیبی داره😉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینارو توجیه بدون برای عصبانیت

فشار مالی مردارو داغون میکنه

دیگه زندگی همینه واقعیت ها رو بپذیر رویایی فکر نکن...

با آرامش و در حال خوب با شوهرت صحبت کن که این اخلاقش رو.کنترل کنه

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

فشار مالی رو از روش بردار..زیاد براش خرج نتراش..نگو اینو میخوام اونو میخوام..همه چیزو ساده بگیر..اونوقت که حالش خوب شه ..این مدارا کردنای تو یادش میاد برات هزار برابر جبران میکنه

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟

به نظر من به خاطر همون مشکلات مالیه

ماام دم ازدواج خیلی سختمون بود و واقعا همسرم حوصله نداشت مخصوصا اگر خانواده همسرت از نظر مالی کمکش نکنن

باهاش بشین صحبت کن بگو دلیلی نداره به خاطر مشکلات رفتاری کنی که بعدا نتونی جبرانش کنی و خودتم سعی کن کاری نکنی که عصبی بشه 

اگر کلا رفتارش خوبه این روزا میگذره

در غلغله ی جمعی و تنها شده ای باز
آن قدر که در پیرهنت نیز غریبی

شاید توجیه درستی نباشه،ولی فشار مالی واقعا ادمو عصبی میکنه،همین که تو هم پایه پاش عصبی نمیشی خیلی خوبه،انشاالله درست میشه،درکش کن

غمگین نباش... حال جهان خوب میشود :) 🌿

خب ازش بپرس اگه گفت بخاطر عروسی اوضاع مالی باهاش حرف بزن بگو جور میشه اصلا نگران نباش از این حرفا 

شاید این بلاها را سرم آوردی که ببینی صبرِ ایوب دارم یا ندارم. ندارم! ندارم! ندارم!