2777
2789
عنوان

عقد كرده ام......

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 21 پست
خب عزیزم حق داره با این گرونبا پدر منم عصبی میشه چه برسه تازه داماد که جوونم هست بهش حق بده گلم ...

آخه تو عصبانيت يه حرفايي ميزنه كه خب به منم خيلي برميخوره و ناراحت ميشم.چجوري وقتي از دستش ناراحت ميشم آرومش كنم؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

شوهرمن هروقت از ی مسئله مهمی بشدت ناراحت و فکرش مشغلوشه اما نمیخواد چیزی ب من بگه ک ناراحت نشم اینجوری میشه بخاطر مسائل الکی عصبانی میشه من اینجور مواقع سعی میکنم کمتر تنش براش درست کنم بیخودی محبت نمیکنم اما داد بیدام را نمیندازم معمولی

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
آخه تو عصبانيت يه حرفايي ميزنه كه خب به منم خيلي برميخوره و ناراحت ميشم.چجوري وقتي از دستش ناراحت مي ...

خب گلم زندگی همینه ادم میره بیرون از خونه با ادم های درست و نا درست برخورد میکنه نا خود گاه عصبانی میشه بعد میاد تو خونه عصبانیتشو با خودش میاره اگر شما هم بخوای ریکشن منفی نشون بدی هی عصبانی تر میشه تبدیل میشه به دعوای بزرگ به نظرم یه بار شما کوتاه بیا به بار ایشون خودتونم که گفتین همیشه اینجوری نیس چند وقته اینجوری شده قبلا مگه نمیگی اون کوتاه میومده حالا الانم شما یکم کوتاه بیا 

مردا وقتی عصبی میشن قدرت ذهنشون میاد پایین بی عقل میشن😁قدرت بدنیشون میره بالا این طبیعتشونه بزار یکم بگذره وقتی که اروم شد بشین منطقی باهاش حرف بزن  بهش بگو رفتارش ازارت میده بعد ببین چی میگه بگو سختی های عروسیو و جفتمون داریم تحمل میکنیم دیگه نمیشه که تو بیای رو دوش من خالی کنی ناراحتی هاتو

خب گلم زندگی همینه ادم میره بیرون از خونه با ادم های درست و نا درست برخورد میکنه نا خود گاه عصبانی م ...

درست ميگي عزيزم اما من تو آرامش هم باهاش حرف زدم  اون ميگه تو لوسي و زود بهت بر ميخوره!!توقع داره هرچي ميگه من به روي خودم نيارم و ناراحت نشم.

قبلا هم من عصبي ميشدم اما موقع عصبانيت هرچي دلم ميخواس نميگفتم جلو خودمو ميگرفتم.

درست ميگي عزيزم اما من تو آرامش هم باهاش حرف زدم  اون ميگه تو لوسي و زود بهت بر ميخوره!!توقع دا ...

مثلا میشه یکی از چیزایی که گفته و خیلی ناراحت شدیو بگی اخه من که نمیدونم چی شده چجوری قضاوت کنم،؟؟