2777
2789
عنوان

به نظرتون تو 5روز سایز كم میكنم؟

290 بازدید | 22 پست

5روز دیگه یه مهمونی دعوتم..یه لباس مناسب اون مهمونی دارم كه كلی هم پولش رو دادم..3ماه قبل خریدمش،دیروز پوشیدمش ببینم اندازه اش خوبه...واای دیدم زیپش بسته نمیشه..خیلی ناراحتم،نمیخوام دوباره هزینه كنم...از دیروز شروع به ورزش و رژیم سخت كردم،بنظرتون ممكنه تو 5روز سایز كم كنم؟

صبح یه ساعت رفتم پیاده روی،،تو خونه و حلقه رو گذاشتم وسط هال،بین كارام میام و حلقه میزنم...

اگه اصلا اصلا کروبوهیدرات و شیرینی نخوری تو این پنج روز میشه

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلامتی مهم تره لباس ارزشی نداره ببر خیاط شاید بتونه کاریش بکنه

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

مایعات خییییلی بخووور ساعتی یه لیوان بخور اینجوری حداقل در روز ۱۲تا لیوان رو خوردی

گوشیت رو بزار رو هشدار ک هر یه ساعت یه ساعت یادت بندازه

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.
مایعات خییییلی بخووور ساعتی یه لیوان بخور اینجوری حداقل در روز ۱۲تا لیوان رو خوردی گوشیت رو بزار رو ...

اتفاقا یه ریز دار آب میخورم، اشتها ندارم ولی زیاد تشنه میشم

شیرینی نوشابه اصلا نخور. میان وعده اب کرفس و اب گوجه فرنگی بخور. برنج اصلا نخور. نونم زیاد نخور. فقط پختنی و کباب بخور البته مقدا. کم. اگه واقعا رعایت کنی میشه.

خدایا ارامشمو ازم نگیر.آمین‌.
اتفاقا یه ریز دار آب میخورم، اشتها ندارم ولی زیاد تشنه میشم

بخاطر گرما و تابستونه

اگر هم گرسنه شدی غذا های کم کالری و کم روغن و نونی بخور

مثلا سالاد خوبه یا ابدوغ خیار نون و ماست 

نون پنیر سبزی و.....

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.
مایعات خییییلی بخووور ساعتی یه لیوان بخور اینجوری حداقل در روز ۱۲تا لیوان رو خوردی گوشیت رو بزار رو ...

۱۲ لیوان یعنی ۳ لیتر و اصلا خوب نیست دستگاه گوارش مختل میشه 

نهایت اب مصرفی ۲لیتر در روز هستش