2777
2789
عنوان

جاری

262 بازدید | 10 پست

من شهری ساکن هستم که ۱۳ ساعت فاصله هست با شهر مادر شوهرم وجاری هام ...حالا جاریم دخترش پاش شکسته از منم کوچیکتره وقتی فهمیدم بهش پیام دادم حالش پرسیدم جواب داد بعد دوباره پیام دادم خونده ولی جواب نداد الانم بعدچند روز از طریق واتساپ زنگش زوم جواب نداد دید ولی زنگ نزد چکار کنم به نظرتون زنگش بزنم دوباره .بعد این جاریم من با شوهرش مشکل دارم چند سال پیش دعوا شد شوهرش روکتک زدم البته اون موقع برادر شوهرم مجرد بود .جاریم هم شنیدم پیش اون جاریم بد منو گفته در صورتی که من اصلا کاری بهش ندارم حالا چه کار کنم زنگ بزنم یا نه 

گاهی خداوند فرشته هاش رو میفرسته برا بنده هاش فرشته منم دخترمه

من بودم به همون پيام كفايت ميكردم پيام دوم و نميدادم اگرم ميدادم جوابي نميدم ديگه نه پيام ميدادم نه زنگ ميزدم الانم سنگين و رنگين ديگه نه پيامي بده نه زنگي بزن اگر شوهرت يا مادرشوهرت چيزي گفتن بگو بفرما اينا همه پياما و زنگامه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو کف کتک زدنتم 😂

😂😂😂😂😆حقش بود .از اون روز ۹ سالی میگذره فقط در حد سلام باهم حرف میزنیم بدترین اشتباه زندگیم این بود که رفتم عروسیش.اونم فقط بخاطر اینکه فامیل هاشون پشت سرم حرف درنیارن یا خودشون .که کاش قلم پام میشکست و نمیرفتم فقط خودم رو سبک کردم

من به شخصه آدميم كه احترام ببينم احترام ميذارم بي احترامي ببينم بي احترامي نميكنم ولي ديگه خودمو كوچيك نميكنم 

جاري من ١٤ سال بزرگتره من عروسي كرده بودم بايد همه فاميل شوهرم و خانواده هاشون اينا و دعوت ميكردم  يك عده و شوهرم يك عده هم مادرشوهرم هماهنگ كردن يك عده هم خودم زياد بودن اخه به هر خانواده اي هم به يكيشون ميگفتيم جاري من حساسه كه اگر به برادرشوهرم ميگيم به اين بايد جدا بگيم و دعوتش كنيم به من از عمد مادرشوهر و شوهرم و خواهرشوهرم و. برادرشوهرم تاكيد كردن چون من و ميشناختن آدم راحتيم و خودمو از شوهرم جدا نميبينم به يكيمون بگن كافيه ولي جاريم اينطوري نيست و حساسه براي همين شناختشون گفتن كه بدونم  منم گفتم اشكالي نداره حتما ميگم بهشون من حضوري رفتم خدمتشون گفتم  در اين حد احترام گذاشتم شوهرم به برادرش هزار بار گفت بعد مهموني بخاطر بيمارستات رفتن خواهرشوهرمون كنسل شد افتاد هفته بعدش باز من پيام دادم و شوهرم حضوري ديده بودشون گفت خانم جواب پيام منو كه ندادن هيچ تا ساعت ١٢ شب فكر ميكرديم مياين نيومدن حتي يك زنگ بهم بزنن يك پيامك بدن يا حضوري بگن ببخشيد من نتونستم بيام و... هيچيييي 

من خيلي ناراحت شدم چون ماه قبل من عروس عموي شوهرم هم همزمان با من رفته بود خونش اونم مهموني گرفته بود مثه من اين خانم بدونيكه دعوت بشه يك كيك گرفت و اومد 

من تا حالا هيچي نگفتم وليييي واستادم دوباره كه مهموني بگيرم و مادرشوهرم يا هركدومشون گفتن بايد جدا دعوتش كني حرفامو ميزنم و ميگم احترام بايد دوطرفه باشه حداقلش اينه طرف كه اينقدر حساسه رو دعوت شدنش بايد به ميزبان احترام بزاره و شخصا خبر بده نمياد نه كه تا ١٢ شب صدبار به من گفتين الان مياد الان مياد!!!!

بنظر من ادم بايد به شخصيت خودش ، خودش احترام بزاره

البته اينم بگم اونروز بعضياي ديگه هم نيومدن كه خبر ندادن ولي اونا مثه ايشون حساسه نبودن كه حتما بايد شخصا دعوت بشن وًهزار بار بايد بهشون بگيم واسه همين از ندادن خبر نيومدنشون ناراحت شدم

منم بودم جوابتون رو نمیدادم،پای بچش شکسته پیام دادی؟تازه بعد از چند روز زنگ زدی؟اونم توی واتس آپ؟اگر اون اینکار رو میکرد عکس العمل شما چی بود؟

درستش این بود تا میفهمیدی با تلفن زنگ میزدی،

منم بودم جوابتون رو نمیدادم،پای بچش شکسته پیام دادی؟تازه بعد از چند روز زنگ زدی؟اونم توی واتس آپ؟اگر ...

عزیزمن --من شمارش نداشتم اون داشت ولی یه بار پیامم نداد یا زنگ نزد دخترم به دنیا امد خواهر شوهرم شمارش فرستاد که عکس هاشو بفرستم ببینه چون گوشی خودش خراب شده بود.دخترم که به دنیا امد جاریم شماره منو داشت نه زنگ زد نه پیام داد ولی من برا دوتا بچه اش چون شمارش  نداشتم زنگ خواهر شوهرم زدم حالش پرسیدم حتی گفتم شمارش بفرست نفرستاد .بعدم که شمارش فرستاد من چند بار قبل از شکستن پای بچه اش پیامش دادم ولی اون یه بار پیامم نداد پس بیشعوری از اونه ...یاد بگیریم قضاوت نکنیم ندونسته 🤗😊

خانواده شوهرتون کدوم عروسشون دوس دارن🤔😉

همین که دخترش پاش شکسته چون فامیله .حالا هم هزاردفعه دعوا کردن فحش مادرشوهرمم داده ولی باز مادرشوهره قربون صدقه اش میره 

عزیزمن --من شمارش نداشتم اون داشت ولی یه بار پیامم نداد یا زنگ نزد دخترم به دنیا امد خواهر شوهرم شما ...

عزیزم مشکل از تعریف کردن شما بود که کامل نگفتی،وقتی اخلاقش رو میشناسی چرا تاپیک میزنی؟دوست نداره باهاتون ارتباط داشته باشه طبق گفته هات،دیگه اهمیتی بهشون نده،کاری داشتی زنگ بزن برادر شوهرت سراغ بچه هاشو بگیر،زنش هم ناراحت شد شد،مهم نیست،