بچه خواهرم دوسالشه پستونک میخوره منم پسرم ۹ماهشه میخوره اشکال نداره ناراحت نباش من همه بچه های فامیلمون پستونک خوردن همه هم ترک کردن دوسالگی کسیو ندیدم تا ۷سالگی بخوره🙂🙄
یا کنج قفس یامرگ این بخت کبوترهاست..دنیا پل باریکی بین بد و بدترهاست..ای بر پدرت دنیا آن باغ جوانم کو؟..دریاچه ی آرامم؟..کوه هیجانم کو؟..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من به دخترم تا شش ماهگی پستونک دادم.من هم خیلی نگران بودم که عادت بکنه چون پسرعموی خودم تا ۴ سالگی پستونک میخورد. تجربم رو میگم شاید براتون مفید باشه.من میتونم سایز بزرگ براش گرفتم جوری که مکیدن براش خیلی سخت شد اینجوری خودش کم کم تمایل نداشت بخوره من هم کمکش کردم سرگرم کردمش و موقع خواب با شیر خواباندم تا میتونم خوردن از سرش افتاد الان ۲۱ ماهه است
تا دوماهگیش ندادم بهش یشب نخابید تا صب گریه گرد بردمش دکتر گف دل درد داره پستونک بده بهش ازونموقع دا ...
خوب اول تعداد پستونک ها رو کم کن جرا چندتا داره؟
آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخمها را مَرهم نهد و به نگاهی دلها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .
شاید بد مزه کردن خوب باشه ولی به نظرم فلفل دیگه خیلی تنده
آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخمها را مَرهم نهد و به نگاهی دلها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .