2777
2789
پسر من بخاطر پستونک ن زیاد شیر میخوره ن غذا..پستونکو میذاره دهنش کلا خمار میشه هیچی عین خیالش نیس کس ...

استامینوفن یا یه چیز تلخ با سرنگ تزریق کن توش تا دهنش تلخ بشه😈😈😈😈

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

بچه خواهرم دوسالشه پستونک میخوره منم پسرم ۹ماهشه میخوره اشکال نداره ناراحت نباش من همه بچه های فامیلمون پستونک خوردن همه هم ترک کردن دوسالگی کسیو ندیدم تا ۷سالگی بخوره🙂🙄

یا کنج قفس یامرگ این بخت کبوترهاست..دنیا پل باریکی بین بد و بدترهاست..ای بر پدرت دنیا آن باغ جوانم کو؟..دریاچه ی آرامم؟..کوه هیجانم کو؟..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به دخترم تا شش ماهگی پستونک دادم.من هم خیلی نگران بودم که عادت بکنه چون پسرعموی خودم تا ۴ سالگی پستونک میخورد. تجربم رو میگم شاید براتون مفید باشه.من میتونم سایز بزرگ براش گرفتم جوری که مکیدن براش خیلی سخت شد اینجوری خودش کم کم تمایل نداشت بخوره من هم کمکش کردم سرگرم کردمش و موقع خواب با شیر خواباندم تا میتونم خوردن از سرش افتاد الان ۲۱ ماهه است 

وایییی امان از پستونک دختر منم ۲سال ۶ ماهشه دو بارم تاحالا خواستم ازش بگیرم مریض شده و جیغ جیغو و عص ...

اینجوری که رو فرم دندونش و فکش تاثیر میذاره

میگن بعد دوسالگی خوب نیست 

خدایا شکرت
پسر من بخاطر پستونک ن زیاد شیر میخوره ن غذا..پستونکو میذاره دهنش کلا خمار میشه هیچی عین خیالش نیس کس ...

چند روز از صبح تاشب ببر پارک خونه این اون اینور اونور تا یادش بره

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

من ازاول خيليا گفتن پستونك بده ارومش ميكنه ندادم الانم براش خريدم بخاطردندونش گفتم به دندون بكشه يكم راحت بشه كه اونم نميكنه بدش مياد شيشه شيرميدادم كه اونم ازسه ماهگي ديگه نخورد

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
فقط سعی کن بهش استرس وارد نشه هر تجربه تو بچگی تو بزرگی تاثیر داره با ارامش و کم کم باید هر کاری میخ ...

واقعا نمیدونم چیکارکنم..میگن فلفل بزن دلم نمیاد میگم اذیت میشه

خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز
تا دوماهگیش ندادم بهش یشب نخابید تا صب گریه گرد بردمش دکتر گف دل درد داره پستونک بده بهش ازونموقع دا ...

خوب اول تعداد پستونک ها رو کم کن جرا چندتا داره؟

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
من خیلی پشیمونم ک پستونک دادم بهش

منم بخاطر همین وابستگی خوشم نمیاد از پستونک حسودیم میشه غیر من و سینه من به به چیز مصنوعی وابسته باشه و نتونم جداش کنم

می بینم اونا که پستونک دادن تو همه عکسا پستونک دهن بچه اس و قیافه بچه معلوم نیس

خدایا شکرت
واقعا نمیدونم چیکارکنم..میگن فلفل بزن دلم نمیاد میگم اذیت میشه

شاید بد مزه کردن خوب باشه ولی به نظرم فلفل دیگه خیلی تنده 

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .