2777
2789
عنوان

چرا این شوهراا انقد بیرحم میشم.

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 23 پست
اون قضیه چی بوده که انقد تاثیر داشته روش از همون استفاده کن 

اون قضیه تاثیر رو این چیزا نداره من از وقتی رفتم خونه بابام شوهرم دست بزنشو کنار گزاشت اصلا نمیزنه. اما اون غذیه رو مدام نمیخوام تکرار کنم ک عادی شه هراز چندگاهی میگم 

خدایاااااااا.خودت حواست به نی نی تو راهیم باشه.🙏
.چه صبری داری عزیزم چجوری با این شرایط سخت کنار میای واقعا متاسف شدم

اره همه میگن چرا انقد صبوری. نمیدونم چرا دارم سه سال تحمل میکنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی هشت ماه بعد ازدواج رفتم خونه بابام بهشون گفتم منو میزنه اجازه حرف زدن نمیداد اما بیشتر بخاطر شک ...

آخی بدبخت گناه داره، اینجوری ک ی موقع سکته میکنه خدایی نکرده، آدم عصبی هیچی نگه بریزه تو خودش خیلی ضرر داره واسش.

آخی بدبخت گناه داره، اینجوری ک ی موقع سکته میکنه خدایی نکرده، آدم عصبی هیچی نگه بریزه تو خودش خیلی ض ...

مهم نیست بکنه. انقد دلم شکسته ازش که اصلا مهم نیست.. از پدر مادر عزیز ترم داریم که این حرفارو میزنه.. ببین پدر مادر پیدا نمیشه اما شوهر تا دلت بخواد 

بعد 9سال تازه کامل درست نشده یه وقتایی یکی میاد غر میزنه البته من محل نمیدم چون جلو مهمون خودشم عسل ...

ای بابا چرا اخه اینجورین دیگه غیر قابل تحملن