2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

گلم من سینوزیت داشتم خیلی وحشتناک و دکتر هم رفتم ولی فایده ای نداشت و خیلی عذاب کشیدم و حتی نمیتونستم نفس بکشم واواخر هم که عفونت شدید گرفته بودن و خونریزی میکردن ولی یکی بهم گفت عنبرنسارا دودش خیلی عالیه و امتحان کردم فوق العاده بود الان تازه میفههم نفس کشیدن چیه 

یک روز من سکوت خواهم کرد و تو آن روز برای اولین بار مفهوم "دیر شدن" را خواهی فهمید!
دقيقاً منم برا تنفس ميرم با دود خفه ميشم

عزیزم دودش زیاد نیست و یک باریکه ست اصلا متوجه نمیشی و اذیت نمیکنه دودش و مثل بخور دودش سبکه

یک روز من سکوت خواهم کرد و تو آن روز برای اولین بار مفهوم "دیر شدن" را خواهی فهمید!
كامل سينوزيتت از بين رفت؟؟؟

کاملا از بین رفت من خفگی و درد صورت و خارش و اواخر هم که عفونت شدید بهش اضافه شده بود که گفتن باید عمل کنم ولی الان خوبه خوب شده

واي خدا خيرت بده كلي كلي كلي دعات ميكنم اجرت با خدا خواهرم

فداتشم گلم و ممنونم فقط گلم زمانیکه دود میدی باید فقط با بینینفس بکشی و یکم بوی علف سوخته میده ولی بد نیست بوش و اینکه موقع تنفس میسوزونه یکمی که معنیش اینکه داره اثر میکنه...انشالله خوب خوب بشی گلم