2777
2789
خارش چي؟عفونت چي و كجا؟خفگي بيني؟

خارش قسمت سینوزیت پیشونی وزیر چشمام  و از انتهای حلقم خون میومد رفتم دکتر گفت عفونت شدید سینوزیت داری و دارو داد گفت اگر خوب نشدی باید عمل کنی که دارو هاش اصلا تاثیری نداشت و برای خفگی هم موقع نفس کشیدن انگار بینیم رو گرفته بودن و نمیتونستم کامل و عمیق نفس بکشم

یک روز من سکوت خواهم کرد و تو آن روز برای اولین بار مفهوم "دیر شدن" را خواهی فهمید!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط ي چيزي چقد بايد استفاده كنم تا خوبشم؟؟؟

من سه بار مصرف کردم توی سه روز ولی میگن روزی دوبار هم میشه استفاده کرد و تا زمانیکه سینوزیتهات باز میشن میتونی استفاده کنی گلم 

یک روز من سکوت خواهم کرد و تو آن روز برای اولین بار مفهوم "دیر شدن" را خواهی فهمید!
اخ بقران منم تمامه اين مشكلات و دارم ارزومه ي نفس عميق بكشم

کاملا حل میشه گلم مطمئن باش 

دوستم خيلي ازت متشكرم

خواهش میکنم گلم امیدوارم هرچه زودتر خلاص بشی از سینوزیت گلم و همیشه تنت سالم و لبت خندون باشه

تو بارداري مصرفش منعي نداره؟

این رو نمیدونم و میپرسم برات خبرش رو میدم ولی برای احتیاط از عطاریی که میخرین بپرسین

حالا من یه راه حل میدم برو نانوایی سنگکی چند از ریگهایی که تو تنور میریزند بگیر بعد بیار خونه بزار روی گاز یه پیاله ماست یاسرکه هم بزار یه حوله بنداز روی سرت ریگ که داغ شد بانبر بنداز در ظرف ماست یا سرکه دودی که میاد بالا بکش تو بینی ات حوله رو طوری قرار بده که دود مهار بشه بره تو بینی ات ببین باچند بار اینکار روانجام دادی چه میبینی وبرای سینوزیتت نافع است حوله که میگم بنداز روی سرت مثل اینکه بخواهی بخور بدی

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

عالی من ارز نجوانی دچار سینوزیت بودم باچندبار دیگه خوب خول شدم تا الان که به سن میانسالی رسیدم

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

فقط ریگ نانوای سنگکی باشه که در موقع داغشدن نترکه خدای نکرده ایشالا شما هم خوب بشین