2777
2789
عنوان

سالگرد ازدواج

461 بازدید | 67 پست

سلام

چکار کنم ؟؟

ترخدا راهنمایی کنید

اولین سالگرد ازدواجمونه

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه قراره کار خاصی بکنی؟؟؟

همسرت باید یه رستوران شیک ببرت یه انگشتر جواهری سرویسی چیزی بهت یده ☺️🤣🤣🤣

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹

خونرو حسابی تزئن کن از نت عکس بگیر و ...من ی ماه دیگ سالگردمه😍😍😍

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...

من خانواده همسرم و خانواده خودم دعوت کردم شام درست کردم کیک سفارش دادم تزیین هم کردم هدیه پاور بانک خریدم همه ی این کاربرد قایمکی انجام دادم که سوپرایز بشه اونم واسم هدیه موبایل خرید .همین

اخی مبارک باشه شوهرت رمانتیکه؟

نه اصلا😊

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
سوپراااایز

خب چی؟

چه قدر میخوای هزینه کنی؟؟؟

والا اتلیه و کادو وتزیین دیگه

مگه چقد میشه هزینه کرد برا یه جشن دو نفره