2777
2789
عنوان

شما بگید احساسم رو ک نمیدونم چیه چکار کنم😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اگه حرف میزدم ممکن بود احساساتی بشم.

مطمعن باش اگه دوسش نداشتی

حتی زیباترین حرفها رو هم بزنه کوچک ترین تاثیری روت نمیزاره 

من که اینطور بودم 

یه دختر باید مثل پروانه باشه....دیدنش زیبا گرفتنش سخت😊
تو ازدواج اصلا به احساس دیگران...توجه نکن چون بزرگترین حسرت زندگیت می شه...شاید شرایط خاستگارای فامی ...

من مردی خوشم اومد که تمام چیز ها و ویژگی هایی که من میخواستم رو داشت.ولی این خاستگاری نابجا منو تکون داد.

🦄ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
مطمعن باش اگه دوسش نداشتی حتی زیباترین حرفها رو هم بزنه کوچک ترین تاثیری روت نمیزاره  من که ا ...

من دختر حساسی هستم و زود گول ظاهر افراد رو  میخورم.اما این اقا خودش رو بهم ثابت کرد

خواهر حیف ک از تجربه ما استفاده نمیکنن دلم میسوزه بخدا

امیدوار جان من برای همین تاپیک زدم اخه واقعا کسی رو نداشتم حرفام رو راحت بگمو از تجربشون استفاده کنم

خداکنه ازدواج کنه .اخه وقتی رفتیم خونشون طرف خانوادم نیومد 

کاملا طبیعیه...با ما هم قهر بودن 

ولی من هنوزم ناراحت و پشیمون نیستم 

چون وقتی پسرشون و دوس نداشتم نمیتونستم خوشبختش کنم و توقعاتشو اجرا کنم....

به این فک کن به نفع پسر عموتم کار کردی 

ممنونم که تجربه ات رو بهم گفتی خانم گل.ممنونم که بهم اعتماد کردی

⁦❤️⁩

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
خواهر حیف ک از تجربه ما استفاده نمیکنن دلم میسوزه بخدا

روزگار نامرده تا بیای بزرگ شی و بفهمی کار درست چیه لهت کرده

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
اون آقا رو واسه ازدواج دوس داري؟؟ امكان ازدواج باهاش هست؟؟؟ آدم خوبيه؟؟؟ اگه آره احساست رو بخاطر ...

اره مردیه که به عقاید من نزدیکه و باهم رک و صادقه ‌.خدا بخواد سربازیشون تا برج ۶ تمام میشه و بعد یک ماه یا دوماه اقدام میکنن.با خانوادشون درمیون گذاشتم.حتی به من پیشناهاد کردن که به مادرم بگم.اما مادرم جوری نیست ک اگه بهم راضی بشه و همه چیز خراب میشه

من دختر حساسی هستم و زود گول ظاهر افراد رو  میخورم.اما این اقا خودش رو بهم ثابت کرد

سعی کن ازدواج عاشقانه و البته عاقلانه داشته باشی

هیییییییچ وقت به خاطر مادرت با کسی ازدواج نکن 

من حاضرم هر کاری به خاطر مادرم بکنم از انتخاب رشته و..اما یه عمر زندگی بحثش فرق میکنه 

اگه من تو زندگی ایندم خوشبخت نشم مادرمم برام ناراحت میشه

ان شاالله خوشبخت شی

امیدوار جان من برای همین تاپیک زدم اخه واقعا کسی رو نداشتم حرفام رو راحت بگمو از تجربشون استفاده کنم

خب عزیزم ب هیچ وجه دلسوزی رو وارد تصمیمت نکن.به پپسرعموت و خانوادت بااحترام و روی خوش توضیح بده