2777
2789
عنوان

شما بگید احساسم رو ک نمیدونم چیه چکار کنم😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 44 پست
احساسم وقتی میشنوم پسر عموم ازم ناراحته خیلی ناراحت میشم.

منم وقتی به پسر داییم جواب رد دادم همین حس رو داشتم، دوست نداشتم اصلا ناراحتش کنم

گاهی مرگ فقط جدا شدن روح از بدن نیست... دختر باشی و پدر برود تو برای همیشه مرده ای... 😢😢😢

کاملاااا میفهمم‌چی میگی 

منم وقتی به یکی از فامیلامون جواب منفی دادم با هزار و یک بدبختی چون اکثر فامیلامون و مامانم موافق بودن اما جلو همشون وایسادم و تصمیم خودمو گرفتم..چون این اینده منه نه اونا 

منم خیلی برای فامیلمون ناراحتم همیشه هم دعا میکنم زودتر از من ازدواج کنه خیالم راحت شه که خوشبخته

یه دختر باید مثل پروانه باشه....دیدنش زیبا گرفتنش سخت😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره هم بخاطر دلسوزیزهم بخاطر اینکه نمیدونم بهش حسی داشتم یا نه.حرمت نفس!!!!

پس باید معلوم بشه برات حس داری یا نه چون اگه داشته باشی حسرتش بعدا زیاده خصوصا که فامیله

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

گمونم یکم سریع جواب منفی دادی و حرفای مادرتم که قطعا به سمت فامیلتون سنگینی کرده مرددت کرده

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
اينا زودگذره  به احساسات خودت توجه كن ببين كي رو واقعا دوست داري و ميخواي باهاش ازدواج كني و ...

ممنونم گلم.خداکنه زودگذر باشه هروقت این موضوع به گوشم میاد ناراحت میشم

🦄ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

من ۱۸ سالم بود که به خواست و اجبار خانواده با یکی از اقوام نزدیک ازدواج کردم و به ۱۹ نرسیده بچه دار شدم بمااااند ..... ۳۰ سالم که شد با پسری ازدواج کردم که از خودم کوچکتر بود مجرد بود مال یه استان دیگه بود زبونشون متفاوت بود و هم مذهبم نبود ولی میشناختمش و بهش علاااااقه داشتم . الان میفهمم تو زندگی اولم اگر علاقه و عشق بود خیلی مسایل بوجود نمیومد این تجربه شخصی منه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

از احساست مطمئن شو.چون خیلی سخته بعدا بفهمی حسی بهش داشتی و با حسرت نگاش کنی

گاهی مرگ فقط جدا شدن روح از بدن نیست... دختر باشی و پدر برود تو برای همیشه مرده ای... 😢😢😢

تو ازدواج اصلا به احساس دیگران...توجه نکن چون بزرگترین حسرت زندگیت می شه...شاید شرایط خاستگارای فامیلتم بهتر باشه...ولی کسی رو انتخاب کن که قلبن بهش علاقه داری و کسی باشه که به شخصیتش افتخار می کنی و در برابر خانوادت حتما چیزی برای دفاع از انتخابت داری...خود طرف و شخصیت و کیفیت رابطه مهمه یا شرایط و.موقعیت طرف؟ با خودت رو راست باش ... اگه دوست داری طرفت موقعیت بهتری داشته باشه و دوست داشتن بعدا به وجود بیاد با خودت تعارف نکن..هر کدوم بهتره همونو انتخاب کن و از جواب رد دادن اصلا نترس که دودش می ره تو چشم خودت...اگه نه علاقه تو الویتته همون عشقت رو انتخاب کن..کاری رو انجام بده که دل خودت می گه نه از سر دلسوزی برای کسی دیگه...دلسوزی بدترین احساسیه که تو شکل گیریه ازدواج می تونه وجود داشته باشه...حواست باشه اونی که بهش علاقه داری موقعیت ازدواج داشته باشه نری تو سختی عاشقی یادت بره...عجله نکن

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 

کاش یه بارم شده خوب باهاش حرف میزدی خیالت راحت بشه میخوایش یا نه 

من تلفنی با فامیلمون حرف زدم تا بعدا دودل نشم ولی اصلا قبول نکردم حضوری باشه

یه دختر باید مثل پروانه باشه....دیدنش زیبا گرفتنش سخت😊
من ۱۸ سالم بود که به خواست و اجبار خانواده با یکی از اقوام نزدیک ازدواج کردم و به ۱۹ نرسیده بچه دار ...

ممنونم که تجربه ات رو بهم گفتی خانم گل.ممنونم که بهم اعتماد کردی

🦄ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ