♦️تصویری که می بینید از جدید ترین فشن شوهای برند مشهور ایتالیایی یعنی "گوچی" هستند که به نمایش گذاشته شدن! درحالی که تو ایران خودمون لباس سنتی ایرانی پاک فراموش شده...
هر روز بیشتر از دیروز دوستت دارم..گویی در قلبم بروزرسانی میشوی🤗😍
♦️بویی که در استخر به مشام میرسد بوی کلر نیست، بلکه ماده ای به نام کلر آمین است که از ترکیب ادرار , عرق , بزاق و کلر به وجود می آید! دلیل سوزش و قرمزی چشم نیز همین ماده است!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
♦️اشلی ماکسول لم، مدیر پروژه یک بانک بزرگ در سیدنی، استرالیا، در حدود یک سال است که هر روز با کفش پاشنه بلند به محل کار می آید و باور دارد این مدل کفش احساس قدرت در او ایجاد کرده است.
♦️معلم آمریکایی٬ برای توضیح مفهوم برابری نژادها به دانش آموزانش دست به این ابتکار جالب زد؛ شاید رنگ ...
👌👌👌👌
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من وین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی من و تو چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من 📖 #ترانه_های_خیام ✍🏻#صادق_هدایت