2777
2789
عنوان

یبوست

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 70 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیافرو گرفتم زدم این چن دیقه دیگ اثر میکنه ببخشیدا من همش حس میکنم این اولش مثه سنگه اونم درست میکنه ...

واسه من ربع ساعته عمل میکنه، آره اولش درد داره کاریش نمیشه کرد...

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
واسه من ربع ساعته عمل میکنه، آره اولش درد داره کاریش نمیشه کرد...

یه ساعت طول کشید وباز راحتم نبود کلی زور زدم ولی هنوزم یادم میفته حالم بد میشه خ بد بوددددد خیلی از فردا رو تغذیم کلی دقت میکنم وای خ بد بود😔

آخه اذیت میشی جوپرک رو بزار تو برنامه غذاییت حتما یه مدت شبا سوپ جوپرک درست کن بخور.خیلی راحته سری ...

۲ بار خوردم اما باز راحت نبود زور زدن میخاس بعدش ببخشید ولی اسهال شدم 

خ بد بود باید تغذیمو کنترل کنم

سلام اگر باردار نیستید.سنای مکی از عطاری بگیرید و دم کنید خیلی سریع خوب میشوید ان شالله.خواهر من کارش به بیمارستان کشید اما با همین روش خوب شد

روش تهیه و مصرف سنای مکی
– حداقل چهار گرم (حدود دو قاشق غذاخوری) سنای مکی با یک لیوان آب جوش حدود ده دقیقه دم کرده شود و آب آن خورده شود (لزومی به خوردن خود سنا نیست).

نکات مهم در مورد سنای مکی

- اگر سنا آسیاب شده باشد اثر کمتری دارد ولی میتوان پودر آن را خورد و اگر جوشیده شود یا زیاد دم شود اثر ندارد (بهرحال دمکرده آن بهتر است).
– خوردن در روز بهتر از شب است چون خواب، اثر آن را میگیرد.
– برای نوزاد یک قاشق چایخوری استفاده شود.
– برای درمان هر چهار روز (یا هر هفته) یکبار، چهار الی شش بار مصرف شود (مثلا شنبه، چهارشنبه، یکشنبه و …) و پس از آن هر ماه یکبار مصرف شود (این گیاه اسهال شدید میاورد و خوردن زیاد آن نیز باعث یبوست و خونریزی داخلی میشود لذا رعایت فاصله مصرف الزامی است) .
– برای جلوگیری از دلپیچه از گل سرخ استفاده شود.
– در موارد خاص سه روز پشت سر هم نیز تجویز میشود.

– سنای مکی نوعا در تمام درمانها و نسخه ها باید سنا وجود داشته باشد و شاخصه طب اسلامی وجود سنای مکی است.
 عوارض سنا بسیار کم است و در صورت مصرف و مشکل در معده، مشکل از سنا نیست بلکه مشکل از موضوع دیگری است که بایستی درمان شود.
– در روایت از پیامبر اعظم صل الله علیه و آله داریم اگر چیزی مرگ را دفع کند همین سناست.
– پیامبر صل الله علیه و آله فرمودند: اگر مردم بدانند که در سنای مکی چه خاصیتی وجود دارد هر مثقال از آن را با دو مثقال طلا می‌خریدند، همانا ایمنی از بهق و پیسی و جذام و جنون و فلج و لقوه است.
– برای کل بیماری های سخت تجویز سنا موثر است.
– اصل بر سنای مکی است که برگ های درشت تر و تیره تری دارد (سنای مکی، سبزی است که از مکه میاید؛ امروزه از پاکستان نیز سنا میاید که اثر چندانی ندارد ولی نوع هندی آن بعد از سنای مکی در درجه دوم است).
– هرگونه چربی در بدن حتی چربی دیواره شکم را دفع میکند.
– قرص ملین سنیتیک موجود در داروخانه نیز سناست که بصورت قرص درآمده است.

– برای درمان کبد چرب مصرف سه روز سنای مکی موثر است

گناه یعنی خداحافظ مهدی