بچه ها به نظرتون توقعم بالاست؟
۳۵ هفتس باردارم واز عید به بعد شوهرم به خاطر مسائل کاریش مجبور شده بره تهران و درکل یکبار اومده اونم یک شبودوروز ک احیا بوداومد و همونم مادرش اینا ازش خواستن ک برن به باغشون سربزنن و رفتنو منم نبردن چون حامله بودم درکل دوسه ساعت نزاشتن پیشم بمونه وشوهرم برگشت تو این ۹ماه حتی یکبار بهم سر نزدن حتی اسباب کشی داشتمم بهم سرنزدن با اینکه شوهرمم نبود وحامله بودم بنظرتون توقعم بالاست ک دلم میخواد خونوادش حتی شده یک زنگ بزنن بگن حالت چطوره ؟آخه تو تموم تصمیمات زندگیمون دخالت میکردن منم ناراحت بودم و قرار بود طلاق بگیریم ک با پادرمیونی کردن نزاشتن گفتن همه ناراحتی ها رو بزارین کنار حالا من توجه نمیکنم به بلاهایی ک سرم آوردن حتی تولد پسرجاریم دعوتم کردن با روی خوش رفتم ولی اونا دریغ از اینکه خبرمو بگیرن آخرشم میگن مقصر خودمم الان من باید چیکار کنم منم باهاشون دیگ رفت و آمد نکنم ؟آخه فقط توقع دارن من بیفتم به پاشونو من برم خونه هاشون حتی عید بیمارستان بستری شدم باید عمل میکردم قبل دعوامون یکبار نیومدن عیادتم حتی زنگم نزدن اتفاقابرای همین ناراحت شدمو دعوا کردیمو...حالا توقعم بالابوده یعنی مقصر من بودم؟