2777
2789
عنوان

دلم شکسته

173 بازدید | 19 پست

بچه ها به نظرتون توقعم بالاست؟

۳۵ هفتس باردارم واز عید به بعد شوهرم به خاطر مسائل کاریش مجبور شده بره تهران و درکل یکبار اومده اونم یک شبودوروز ک احیا بوداومد و همونم مادرش اینا ازش خواستن ک برن به باغشون سربزنن و رفتنو منم نبردن چون حامله بودم درکل دوسه ساعت نزاشتن پیشم بمونه وشوهرم برگشت تو این ۹ماه حتی یکبار بهم سر نزدن حتی  اسباب کشی داشتمم بهم سرنزدن با اینکه شوهرمم نبود وحامله بودم بنظرتون توقعم بالاست ک دلم میخواد خونوادش حتی شده یک زنگ بزنن بگن حالت چطوره ؟آخه تو تموم تصمیمات زندگیمون دخالت میکردن منم ناراحت بودم و قرار بود طلاق بگیریم ک با پادرمیونی کردن نزاشتن گفتن همه ناراحتی ها رو بزارین کنار حالا من توجه نمیکنم به بلاهایی ک سرم آوردن حتی تولد پسرجاریم دعوتم کردن با روی خوش رفتم ولی اونا دریغ از اینکه خبرمو بگیرن آخرشم میگن مقصر خودمم الان من باید چیکار کنم منم باهاشون دیگ رفت و آمد نکنم ؟آخه فقط توقع دارن من بیفتم به پاشونو من برم خونه هاشون حتی عید بیمارستان بستری شدم باید عمل میکردم قبل دعوامون یکبار نیومدن عیادتم حتی زنگم نزدن اتفاقابرای همین ناراحت شدمو دعوا کردیمو...حالا توقعم بالابوده یعنی مقصر من بودم؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

توقعت بالا نیست شعور اونا پایینه

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...

توقعت بالا نيست

ولي كلا بگو به جهنم كه نيومدن

اصلا مهم نباشه

توقع نداشته باشي راحت مي شي 

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

یه چیزو با خودت تکرار کن انتظار محبت و کمک و هیچی نداشته باش از خانواده و فامیل شوهر بشین زندگیتو بکن 

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢
حق داری ولی خواستتو یه بار علنی و با ارامش بهشون بگو

گفتم میگن مقصر خودتی آخه از لحظه عقد پشت پسرشونو خالی کردن با اینکه همه چی سنتی بود وعده های زیاد دادنو عملی نکردن حتی عروسی نگرفتن یک قاشقم تو جهازم نزاشتن حتی پاگشام نکردن منم گفتم خب پاگشام نکردن من چطوربرم خونشون سرخودآخرشم بهم گفتن تو پولپرستی بخاطر اون نمیای  با اینحال دیدم اونا ک هیچکار نکردنو دعوتمم نکردن بدون عروسی رفتیم سر زندگیمون  چندین بارم خونه هاشون رفتم ولی تو این ۹ ماه ک باردار بودم یکبار بهم سرنزدن فقط از راه دور شوهرمو میکشوندن طرف خودشونو زندگیمو جهنم میکردن  بعدم با همون ادعای پولپرستیو غیره میگفتن توقعت بالاست و مقصر خودتی ک ما نمیایم خونت باورتون میشه هنوز خونه منو حتی یکبارم ندیدن 

چه صبری.....مقصرشوهرته

ن اون طفلک خیلی خوبه فقط مونده وسط  پدرش تازه سالگردشو دادن دلش نمیاد مادرشو خونوادشو ناراحت کنه منو هم ناراحت نمیکنه ولی خونوادش زهرشونو به من میریزن