2777
2789

پسرم تازه ۳ساله شده..اهل صبونه نیست متاسفانه..ناهار رو مهد مفصل میخوره..برای میان وعده هم براش میوه وآجیل میذارم..پاستیل هم دوس داره..ولی کیک صنعتی نمیدم..شام هم هرچی باشه میخوره..البته نه هرچی..کباب تابه ای وجوجه و ماکارونی دوس داره

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

راستی بچه شما کامل حرف میزنه؟پسرمن کلمه میگه ولی جمله بندی نمیکنه وخیلی هم کم حرفه مثل پدر وخونواده پدری اش

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ویتامین هم براش میدادم ولی چندهفته هست نمیدم چون اشتهاش خوبه ومیخوره..فقط امگا۳ گرفتم..روزی ۱سی سی میدم.

ویتامین هم براش میدادم ولی چندهفته هست نمیدم چون اشتهاش خوبه ومیخوره..فقط امگا۳ گرفتم..روزی ۱سی سی م ...

دخترم یک ماه دیگه سه سالشه همه چیز میگه در حد چند جمله بلند پشت هم ولی بعضی کلماتش نامفهومه مثلا خطرناک را نامفهوم میگه

ساعت 10 یا 11 پا میشه نون پنیر گردو یا کره مربا یا تخم مرغ اب پز

ساعت 2 یا 3 ناهاره که کوکو انواع خورشت و یا خوراک 

6 یا 7عصرونه شیشه شیر موز یا شیر عسل یا شکر

یا میوه یا بیسکوییت و شیر سیب زمینی یا تخم مرغ اب پز

شامم ساعت 10 11 ماکارونی یا دمی یا انواع خورش و برنج گاهیم بد غذاست هیچی نمیخوره مجبورم شیر بدم یا هیچی

ࡃܝܝ݅ܝܦ߳ܩܢ ࡅߺ߲ܣࡅߺ߳ࡉ ܤܩࡅ࡙ܚ݅ࡅࡏ݇ࡅ࡙ߺܘ ‹♥›لطفا یه صلوات مهمونم کنید🌼🌻🌺
دخترم یک ماه دیگه سه سالشه همه چیز میگه در حد چند جمله بلند پشت هم ولی بعضی کلماتش نامفهومه مثلا خطر ...

دختر من مرداد 3 سالش میشه 24 مرداد شما چی😊

راستی بچه شما کامل حرف میزنه؟پسرمن کلمه میگه ولی جمله بندی نمیکنه وخیلی هم کم حرفه مثل پدر وخونواده ...

دختر من خیلی حرف میزنه ولی بعضی حرفاش نا مفهومه اگه نصفیشو درست بگه نصفیشم نامفهومه

دخترم یک ماه دیگه سه سالشه همه چیز میگه در حد چند جمله بلند پشت هم ولی بعضی کلماتش نامفهومه مثلا خطر ...

پسر من همهه چی روکامل میفهمه..خیلی هم بچه فهمیده ای هست..کلمه زیادمیگه ولی جمله نه.خونواده پدریش کلا کم حرفن..درطی روز شاید ۱۵دقیقه حرف نزن کلا

دختر من خیلی حرف میزنه ولی بعضی حرفاش نا مفهومه اگه نصفیشو درست بگه نصفیشم نامفهومه

پسرمن فقط چیزایی که بلده رو میگه.خیلی کم حرفه مثل پدزش