2777
2789

میگن زن حامله ب ماه نگاه کنه صورت بچه اش پر خال میشه یا لب شکری میشه 

من ک دلم نمیاد نیگا نکنم یعنی هر روز درست روبروی پنچرمون قرار میگیره 

راستی بچه ها داخل ماه شکل یه مرد یا شبیه اسم  علی هست 

بنظرتون چرا ؟

خدایاحرفهایم بوی ناشکری میده اما تو بحساب دردو دل بگذار  تیکر تولد پسرمه 😍بیدانام دی😍

نه عزیزم به خود ما مشکلی نداره نگاه کنیم ولی وقتی که ماه گرفتگی میشه نباید به ماه نگاه کنی فقط زمانی که ماه گرفتگی همین

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊

چرته

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باز قدیمیا میگن وقتی ماه نو میشه به ماه نو نگاه نکنید که هر جای بدنتون رو دست بزنید همونجای بدن نی نی لک میشه نه اینکه خال خالی شه،،،،

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم  

اوووووه یعنی اونقدر دقیق نگا کردی منم شنیدم صورت بچه خال بزرگ میوفته نمیدونم درسته یانه من که حامله بودم هروقت میرفتیم بیرون چشمم میوفتاد به ماه ولی زود پایینو نگا میکردم😁

اگه تو پریودی کنجد بخوری باعث میشه که تو بارداری بچه لب شکری بشه،اگه تو بارداری به ماه که تازه نو شده نگاه کنی بعد یه جای بدنت دست بزاری رو همون اندامی که گزاشته باشی بچه ماه گیر میشه ،من خودم امتحان کردم رو نافم دست گزاشتم بعد همون جا بچم یه لکه کوچک سبز روشن هست 

جدی من اصلا دقت نکردم  مگه همین طوری دیده میشه باچشم یعنی اینقدر واضحه؟

اره واضعه تو نت سرچ کردم دلیلشو بدونم ولی نیفتادم اکثرشون هم نوشته ک اسم علی هست یا شبیه یه مرد 

....ولی فک کنم چرت باشه راجب نگاه کردن ب ماه ک میگن خال میشه 

خدایاحرفهایم بوی ناشکری میده اما تو بحساب دردو دل بگذار  تیکر تولد پسرمه 😍بیدانام دی😍
بنظرمن که کاملا خرافاته، پارسال ماه کرفتگی بود من کلی به شکمم دست زدم بچمم سالمه سالم هستش

سالم که میشه ولی پوستش لک میشه شاید خیلی کوچیک باشه وشاید هم بزرگ باشه لکه

تا خدا هست به عالم چه نیازست 
اگه تو پریودی کنجد بخوری باعث میشه که تو بارداری بچه لب شکری بشه،اگه تو بارداری به ماه که تازه نو شد ...

وای خدا اینجوری باشه بچه ی من