دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اوووووه یعنی اونقدر دقیق نگا کردی منم شنیدم صورت بچه خال بزرگ میوفته نمیدونم درسته یانه من که حامله بودم هروقت میرفتیم بیرون چشمم میوفتاد به ماه ولی زود پایینو نگا میکردم😁
اگه تو پریودی کنجد بخوری باعث میشه که تو بارداری بچه لب شکری بشه،اگه تو بارداری به ماه که تازه نو شده نگاه کنی بعد یه جای بدنت دست بزاری رو همون اندامی که گزاشته باشی بچه ماه گیر میشه ،من خودم امتحان کردم رو نافم دست گزاشتم بعد همون جا بچم یه لکه کوچک سبز روشن هست