2777
2789

حاجت که دارم 

نذر کردم اگه مشکلم حل شه همین محرم ی گوسفند قربونی کنم واسه امامزاده ی شهر خودمون که عاشورا قیمه نذری درست میکنن

فعلا هم هر روزه سوره ی یاسینو میخونم.خدا رحم کنه انشالله

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط فهمیدم نباید از خدا زوری چیزی رو خواست هروقتم میخوام دعا کنم میگم خدایا خودت هرچی صلاح میدونی بده اتفاقا بهترین نتایجو گرفتم.من با خدام شرط و شروط نمیذارم ازش میخوام که مهربونیشو شامل حالم کنه.ایشالا هرچی صلاحته خدا بهت بده

پارسال همین موقع ها رفتم یه زیارتگاه خالم گفت من دوسال متوالی حاجت گرفتم منم دعا کردم شوهرم یه کار خوب پیدا کنه تا سال اینده پول بندازم تو حرمش حاجت گرفتم با زندایی هام بودیم همه یه دعا کردن و بهش رسیدن امسال قسمت نیست برم اونجا وقت نمیکنم پول رو میخوام بدم ببرن برام دعا میکنم تا سال اینده خونه بخریم

سعی کن تو زندگی یه بهمنی دخالت نکنی اون   همیشه بهترین راهو انتخاب میکنه
من که از هیچکدوم حاجت نگرفتم به همین راحتی😊 دیگه هم بیخیال حاجتم شدم😊 اینقدر خوبه انگار سبک شدم ...

عزیزم میشه بگی حاجتت چی بود یه چه نذری کردی؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی 

منم تا حالد هر چی از خدا خاستم انگاری ب صلاحم نبوده بده مثلا من و پسر خالم همو دوست داشتیم نشد بنا ب دلایلی خیلی سختم بود فک میکردم اگه ازدواج کنه نابود میشم از خدا خاستم ک بمن صبر بده و سردم کنه نسبت بش ک خدا رو شکر الان هیچ حسی بش ندارم

مجردم  تیکر رسیدن ب ارزومه....
من که از هیچکدوم حاجت نگرفتم به همین راحتی😊 دیگه هم بیخیال حاجتم شدم😊 اینقدر خوبه انگار سبک شدم ...

برات دعا کردم عزیزم 

توام برای من دعا کن

مرا هزار امید است و هر هزار تویی