2777
2789
میشه اسم زیارتگاه رو بگی

استان فارسیم ما .اونجا یه جایی تفریحی و سرسبزه زیارتگاه اونجا ما سه چهار ساله تابستون ها خانوما یه اتوبوس میشیم میبریم اونجا .خاله ام دعا  کرد دخترش حامله بشه الان دخترش یه پسر سه هفته ای تو بغلشه. اسم اونجا امامزاده سلطان شهباز هست

سعی کن تو زندگی یه بهمنی دخالت نکنی اون   همیشه بهترین راهو انتخاب میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استان فارسیم ما .اونجا یه جایی تفریحی و سرسبزه زیارتگاه اونجا ما سه چهار ساله تابستون ها خانوما یه ا ...

تروخدا میرن اونجا بگو منم دعا کنن دارم دیوونه میشم از بس دعا کردم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی 
بمن خیلی دوره من اراکم

عزیزمی گلم ایشاالله حاجت روا بشی از خدا بخواه تا سال آینده‌ای موقع ها حاجت روا بشی به فقیری کمک کنی یا دعا های اینطوری من حاجت گرفتم 

زيادبنده ي خوبي نيستم ولي خدا هميشه خوب بوده باورت ميشه بيشترچيزايي كه خواستموبهم داده محرم پارسال نذركردم گفتم تامحرم سال بعد به حاجتم برسم سفره ي حضرت ابوالفضل ميدم نذاشت به محرم برسه چندروزه حاجتم براورده شده 

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
عزیزم بگو برای منم دعا کنن شاید دعای  شما در حقم مستجاب شد

به امید خدا حاجتت رو میگیری از خدا .دعا میکنم برات عزیزم حاجت روا بشی 

عزیزمی گلم ایشاالله حاجت روا بشی از خدا بخواه تا سال آینده‌ای موقع ها حاجت روا بشی به فقیری کمک کنی ...

اخه نیدونی بیماری من ژنتیکیه خب ژن درمانی داره پیشرفت میکنه ولی من نمیدونم تا کی میشه درمان بیماری من پیدا شه ندر اش رشته کردم و سفره حصرت فاطمه 

مجردم  تیکر رسیدن ب ارزومه....