میشه کمکم کنید،من شوهرم به هیچ عنوان راضی به بچه دار شدن نمیشه منم تنبلی تخمدان دارم و ۳۵ سالمه اصلا تضمینی نیس بعدبارواربشم شوهرم میگه۳ سال بعد،میتونم الکی بهش بگم باردارم و اون دیگه جلوگیری نکنه وباردار بشم؟؟؟؟؟فقط وقتی پریود شدم چی کنم متوجه نشه،اگرم یه زمانی باردار نشدم چندماه بهش بگم خطای بی بی بوده،خیلی استرس دارم ریسک بزرگیه
همین کارو بکن یا بگو قرص خوردم بعد نخور یا کاندومو با سوزن سوراخ کن
میشه واسه بر آورده حاجت دل شکسته ام سه تا صلوات هدیه کنید به مادر پهلو شکسته ی اهل بیت (ع) خانوم حضرت زهرا (س)😖,من حاجتمو از خانوم گرفتم🙌🙌🙌🙌😍اگه دوس داشتی همون سه تا صلوات وبرای سلامتی نی نی تو دلم به ایشون هدیه کن 😘انشالله که شمام حاجت روا بشی 💕💕💞💞💋💋💋
همین کارو بکن یا بگو قرص خوردم بعد نخور یا کاندومو با سوزن سوراخ کن
این خوبه بگو قرص خوردم و نخور عالیه
برام دعا کنید نی نیم اول سالم باشه بعد ی گل پسر باشه.....دعا کنید خدا بهم امیر عباسی بده👶برا سلامتیش و گل پسر بودنش ی صلوات مهمونم کنید.😍😘الاهی ب حق بی بی فاطمه دامنه همه منتظرا سبز بشه ....آمینو از ته دلت بگو😍
چندبار کاندومپاره کردم نشد چون تنبلی تخمدان دارم و قرصم خوردم ولی باز مواظب بود زیر بار نرفت
خب اول برو دکتر تنبليتو درمان کن بعد کاندومو پاره کن
میشه واسه بر آورده حاجت دل شکسته ام سه تا صلوات هدیه کنید به مادر پهلو شکسته ی اهل بیت (ع) خانوم حضرت زهرا (س)😖,من حاجتمو از خانوم گرفتم🙌🙌🙌🙌😍اگه دوس داشتی همون سه تا صلوات وبرای سلامتی نی نی تو دلم به ایشون هدیه کن 😘انشالله که شمام حاجت روا بشی 💕💕💞💞💋💋💋