2777
2789

این که آدم خوب بخوره و تغذیه سالم و مقوی داشته باشه،  خونه خوب و امن داشته باشه ماشین ایمن داشته باشه در یک کلام نیازهای اولیه ش عالی باشه اصلا تجمل گرایی نیست ولی فرعیات رو اگه سر چشم و هم چشمی گرون و.  بگیریم خب میشه تجمل گرایی 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا جاری من تو یه خونه ای اینو ببینه حالا اگر مال عهد دقیانوس هم باشه میگه طرف تجملاتی

اینجور ادما حرص ادم رو درمیارن خب بابا هرکسی ی چی دوس داره ی وقت هست طرف ظرف دوس داره باز یکی هست النگو دوس داره تا ارنجش تک پوش میپوشه خب یکی هم هست هرچی پول داره میده کیف و کفش ولی بیشتر این کلمه برا خونه به کار میره چون بیشتر تو چشمه😔

تجملات ظرف و ظروف تزیینی گرون،  رستوران رفتن های گرون الکی نه جای خوب و غذای سالم،  ماشین های میلیاردی (چون با پول کمتر میشه ماشین زیبا و ایمن داشت)  جشن های گرون و.. هست ب نظرم 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
آی گفتی.انقدر دیدم طرف تو خونه ی چهل متریش تلویزیون50اینچ گذاشته یا تو آشپزخونه ی فسقلیش یه ساید جا ...

آره واقعا خوب نیستن

پول داشته باشی بخری خیلیم خوبه

اما با قسط و قرض وچک من که نمیپسندم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊