2777
2789

یعنی که دونفره تو یه خونه ۵ هزار متری زندگی کنن و ۲۰ تا ماشین داشته باشن و خرج یه سفر دوهفته ایشون ۱ میلیارد باشه این یعنی تجمل گرایی نه اینکه یه سری احمق الان میان میگن کمتر لباس بخرید کمتر برید رستوران کمتر مهمونی بگیرید این چیزا تحمل گرایی نیست روتینه زندگیه که متاسفانه تو ایران انقدر فقر بیداد میکنه که فکر میکنن تجمل گراییه

تو که دلواپس من هستی و این کشف حجابم / تو که دائم سر این نکته کنی امر و عتابم / بستان سهم من از جنت و بگذر / که خودم پاسخ ایزد بدهم روز حسابم⚐⚐⚐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرتون کسی که تو خونش فرش دستباف داشته باشه تجمل گراست؟ 

نه.عموم یه جفت فرش دستباف 20سال پیش خرید خدا تومن.اهل تجملات نیستن.هنوز که هنوزه فرشاشو میبینی آدم کیف میکنه

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  

وگرنه خوب پوشیدن و خوردن و گشتن اگر برای دل خودت باشه  عالیم هست چون ادم بادی به خودش اهمیت بده

با یک کارت کتابخانه بیش از یک گواهینامه رانندگی می توانید به جلو حرکت کنید

نه بهترین فرش هست حتی طب سنتی منع میکنه فرش های ماشینی رو 

متاسفانه چون سطح زندگی مردم اومده پایین ب چیزهای اشغال راضی شدیم چیز خوب رو تجمل گرایی می دونیم 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

نه کجاش تجمل گراییه تازه فرش دستی برای سلامتی مفیده  

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

اینکه همیشه ایده ال رو بخوای به نظرم بد نیس فقط باید موقعیت رو درک کنی یعنی اینکه وقتی نداشتی بتونی مدیریت کنی و وقتیم که بدونی میتونی چرا خرج نکنی خدا خودش عاشق زیبایی داده که خرج کنی و البته در کنارشم انفاق کنی

من خودم خیلی این چیزایی که میگن تجمل رو دوس دارم و شایدم باشم

اما موقعیت رو هم درک میکنم مثلا الان که تازه مجلس عروسی گرفتیم و قسط و وام داریم خیلی کمتر از قبل خرج میکنم و خدا رو شکر تجمل گراییم مشکلی برا شوهرم ایجاد نمیکنه چون میدونه که درکش میکنم.

کسی که پول داره بره یه قابلمه بخره یه میلیارد  بنظرم تجمل گرایی نیس اما کسی که پول نداره بره ب ...

آی گفتی.انقدر دیدم طرف تو خونه ی چهل متریش تلویزیون50اینچ گذاشته یا تو آشپزخونه ی فسقلیش یه ساید جا کرده ویه دست مبل سلطنتی هم به زور تو خونه جا کرده قشنگ شده سمساری

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  

یعنی اسراف کردن

مثلا شوهر من با اینکه وضع مالی مناسبی داره میگه عروسی ساده میگیریم از تجمل به دور البته از خداشه نگیره خجالتیه بچم😶

یا من زیاد بریز بپاش میکنم نمیذاره میگه تا ی حدی کافیه نکن عادت میکنی یا لوازم خونه ازین برنز و نقره و اینا متنفره خودمم بدم میاد اما ی یری فامیل داریم از در و دیوار و زمین و همه جای خونشون برنز اویزونه فقط خودشونو تندیس برنز نکردن بذارن کنار. خونه ازون کارام بدش میاد منم بدم میاد

من یه مذهبی منور الفکرم😊
آی گفتی.انقدر دیدم طرف تو خونه ی چهل متریش تلویزیون50اینچ گذاشته یا تو آشپزخونه ی فسقلیش یه ساید جا ...

این تجمل گرایی نیست عزیزم یخچال ساید واقعا بهتر از یخچال معمولی و چیزهای دیگه ش. این خونه نمونه بارز چشم و هم چشمی هست.، وقتی جا نداری خب نباید ساید بخری 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

نه نیست

متاسفانه اینقدر وضع معیشتی ملت ضعیف شده که هر کسی جز خورد خوراکش خرج کنه بهش برچسب تجمل گرا میزنن

این واقعا خیلی بی انصافیه 

من نمیدونم چرا وقتی میگن تجمل گرایی یاد بوفه و کنسول طلایی میافتم    

دقیقا جاری من تو یه خونه ای اینو ببینه حالا اگر مال عهد دقیانوس هم باشه میگه طرف تجملاتی

خدایا شکرت که نی نی سالم به منو همسری دادی