من دورهام ب طور میانگین ۲۸ روزن ، روز ۲۸ تست زدم منفی شد 😞 ولی هنوز پریود نشدم ، امکانش هس چند روز بعد مثبت بشه ؟ کسی بوده ایطوری باشه ؟ چند روز بعد مثبت شده ؟علائمتون چی بوده؟
من میگم مثبتی جوابشوگرفتی بیاحتناخبربده خوشحال میشم
خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯♂️
باورمیکنی من صبح که بی بی رفتم بزارم مطمعن بودمااااکه منفیه میگفتم اخه مگه میشه ازشانس من مثبت بشه ی ...
ای جاااانم😍 من هر ماه منتظرم حالت تهوع بگیرم ولی همه نوع علامتی دارم الا حالت تهوع ک انقد شایعه. البته من شنیدم بچه دختر باشه حالت تهوع داری😍😍 مباااارکه
ای جاااانم😍 من هر ماه منتظرم حالت تهوع بگیرم ولی همه نوع علامتی دارم الا حالت تهوع ک انقد شایعه. ال ...
ببین حالت تهوع مال همون اول نیست منم یکذره هم نداشتم تا امروزکه دقیقاهمزمان بابیبی چکم که مثبت شدحالت تهوعم شروع شد
خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯♂️
فداتشم چشم حتماااا انشالله مثبت باشه کل نی نی سایتو خبر میکنم انقد ک همه جا کامنت گذاشتم از وضعیتم گ ...
انشالله که هستی😍امیدوارباش وبدون استرس