2777
2789
عنوان

علائم بارداری و بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 129 پست
پریودت منظم بود یا نامنظم؟

کاملا منظم وسروقت بودمگراینکه مثلایکی دوروززودترمیشدم گاهی.ولی دیرتراصلاپیش نمیومد

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️
عزیزم ، منم فردا ۳۰سیکلمه

بزار یکی دوروز بگزره دوباره بزن من یازده ماه اقدام بودم حتی 14روز هم عقب زدم این ماه هم شوهرم زور کرد بی بی زدم ک در کمال ناامیدی مثت شد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دقیقاااا این علایمو دارم. نوک سینه هام سفت شده درد میکنه یعنی باردارم؟؟ اتفاقا فردا میشه ۵ روز ک ...

باورمیکنی من صبح که بی بی رفتم بزارم مطمعن بودمااااکه منفیه میگفتم اخه مگه میشه ازشانس من مثبت بشه یهومثبت که شدعین دیوونه هاهی میرفتم ومیومدم نگاش میکردم.بعدم جالبش اینجاس که من دقیقاهمین امروزکه بی بیم مثبت شدظهرموقع نهارپختن به شدت حالت تهوع گرفتم

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️
کاملا منظم وسروقت بودمگراینکه مثلایکی دوروززودترمیشدم گاهی.ولی دیرتراصلاپیش نمیومد

برای منم دعا کن فقط نوک سینه راستم درد میکنه ولی بی بی چکم منفیه ۱۴ تیر موعدمه

میشه برای مامان شدنم ی صلوات بفرستین
برای منم دعا کن فقط نوک سینه راستم درد میکنه ولی بی بی چکم منفیه ۱۴ تیر موعدمه

خب عزیزمن اصلااااا الان هی بی بی نزن که استرسی بشی ببین من تازه گذاستم دوازده روزم ازموعدم گذشت بعدزدم.اینجوری فقط خودتوعصبی میکنی واسترسی.بزارانشالله که پریودنشدی یک هفته ای بگذره ازش بعدبی بی بزن وبیاخبربده 

من از این سیکل و اینا سر در نمیارم 😂 فقط میدونم پنجم باید پریود میشدم😁😁هنوز ک خبری نیس

عزیزم😂منم مثل توام

خب عزیزمن اصلااااا الان هی بی بی نزن که استرسی بشی ببین من تازه گذاستم دوازده روزم ازموعدم گذشت بعدز ...

برام خیلی دعا کن. اخه ۱۷ روزه آمپول زدم 

میشه برای مامان شدنم ی صلوات بفرستین
نه خط c پررنگ شد خط دوم کمرنگ. رو خود جعبش زده بود یعنی مثبت🤦‍♀️😍 ولی تا لگداشو حس نکنم باورم نمیش ...

مثبتههههههه دوخط چه خیلی کمرنگ چه پر رنگ فرق نداره مثبته عزیزم.

برام خیلی دعا کن. اخه ۱۷ روزه آمپول زدم 

حتماااا عزیزم تودلم ازته دل برات دعاکردم انشالله که همونی بشه که میخواین😍

تو چ بیخیالی حتما بارداری مبارکه

اخه بی بی چکم مدیکور بود همه گفتن احتمال خطاش زیاده. این عقب افتادنا هم از وقتی اقدام کردم طبیعی شده برام. واسه همین نمیخوام خودمو امیدوار کنم بعد‌ یهو پریود شم همه خوشحالیام خراب شه😞