2777
2789
عنوان

علائم بارداری و بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 129 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره منم خیلی ترشح دارم طوری ک دسمال میزارم ، گر گرفتگی هم دارم 

میگم که علائمت شبیهم بود اهااتکررادرارهم خیییلی داشتم شبادوبارقشنگ بیدارمیشدم میرفتم دسشویی با اینکه قبلااصلا اینجوری نبودم

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️
میگم که علائمت شبیهم بود اهااتکررادرارهم خیییلی داشتم شبادوبارقشنگ بیدارمیشدم میرفتم دسشویی با اینکه ...

منم دارررم 😂 

فقط نمیدونم چرا روز ۲۸ حتی هاله هم ننداخت بی بی؟

معلم دوره ی ابتدایی😌
مبارکه چه جالب که اینقد دیر مثبت شده پریودات مرتبه؟

ممنون اخه من اصلا بی بی چک نزاشتم ۲۹اردیبهشت بایدپریودمبشدم نشدم با اینکه کاملااامنظم وسروقت بودم همیشه ولی گفتم شایدمیخوادیکم دیروزودبشه اخه ماه اول اقدامم بوداصلاباورنمیکردم دیگه دیشب بالاخره به شوهرم گفتم خیلی طول کشیدبی بی بخردیگه صبح گذاشتم دوتاخط پر رنگ شد عصرهم رفتم ازمایش مثبت شد.دلم نمیخواست هی بی بی بزنم زودومنفی بشه گفتم بزارم یه ده روزی اگرنشدم برم بزارم

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️
اتفاقاپس احتنالش زیاده منم خیلی نفخ داشتم ضعف میکردم بلندمیشدم سرم گیج میرفت ببخشیدترشحمم خیییلی شده ...

منم دقیقاااا این علایمو دارم. نوک سینه هام سفت شده درد میکنه یعنی باردارم؟؟ اتفاقا فردا میشه ۵ روز ک عقب انداختم و بی بی چکمم هاله کمرنگ افتاد ولی نمیدونم چرا در خودم بارداری نمیبینم😂😂

اتفاقاپس احتنالش زیاده منم خیلی نفخ داشتم ضعف میکردم بلندمیشدم سرم گیج میرفت ببخشیدترشحمم خیییلی شده ...

پریودت منظم بود یا نامنظم؟

میشه برای مامان شدنم ی صلوات بفرستین
منم دقیقاااا این علایمو دارم. نوک سینه هام سفت شده درد میکنه یعنی باردارم؟؟ اتفاقا فردا میشه ۵ روز ک ...

ای جان ، روز چند سیکلته؟ مبارک 

معلم دوره ی ابتدایی😌
منم دقیقاااا این علایمو دارم. نوک سینه هام سفت شده درد میکنه یعنی باردارم؟؟ اتفاقا فردا میشه ۵ روز ک ...

یعنی دوتاخط افتادولی کمرنگ؟