2821
2789

ورزش و رژیم

خداجونم هزاران بار شکررررررررررت❤خدایا امضای سبزمو سه سال پیش واسه سالم بدنبا اومدن پسرم نوشتم ولی الان قلبم پردرده میخام بهت بگم خستم از دعا کردن خستم از بابغض و گلایه باهات حرف زدن خدایا من خیلی خستم واسه آخرین بار ازت خواهش میکنم صبرت تموم بشه حکمتت به پایان برسه وامتحانت به نتیجه برسه خدایااااا دوساله شبا که سرمو میزارم بخابم درد و غم طول روز یادمیوفته با ناراحتی و بغض میخابم من دوساله خواب میبینم ولی نمیخابم من دوساله فقط نفس میکشم دلم واسه شوهرم میسوزه ایتقد درد میکشه دلم واسه بچه هام میسوزه که بدون شادی و شیطنت بچگی دارن بزرگ میشن..... خدایااااااا فقط میخام زودتر روزی برسه که وقتی سرمو میزارم دوبالش با مرور روزم لبخند بزنمو شکرت کنم فقط همین....بفریادم برس.این تیکر برای تولد همسرمه آرزو میکنم تا اون روز شوهرم سلامتیشو کامل بدست بیاره و سالم سالم باشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قرص و اینا عوارض داره

از اقوام یه نفر قرص مصرف کرد همش حالش بد میشد مشکل قلبی و فشار خون بالا پیدا کرد

ورزش بهترین راهه و البته رژیم

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”

ضمنا لاغری راحت نیس پدر آدمو در میاره تا نوک سوزن آب بشه  

خداجونم هزاران بار شکررررررررررت❤خدایا امضای سبزمو سه سال پیش واسه سالم بدنبا اومدن پسرم نوشتم ولی الان قلبم پردرده میخام بهت بگم خستم از دعا کردن خستم از بابغض و گلایه باهات حرف زدن خدایا من خیلی خستم واسه آخرین بار ازت خواهش میکنم صبرت تموم بشه حکمتت به پایان برسه وامتحانت به نتیجه برسه خدایااااا دوساله شبا که سرمو میزارم بخابم درد و غم طول روز یادمیوفته با ناراحتی و بغض میخابم من دوساله خواب میبینم ولی نمیخابم من دوساله فقط نفس میکشم دلم واسه شوهرم میسوزه ایتقد درد میکشه دلم واسه بچه هام میسوزه که بدون شادی و شیطنت بچگی دارن بزرگ میشن..... خدایااااااا فقط میخام زودتر روزی برسه که وقتی سرمو میزارم دوبالش با مرور روزم لبخند بزنمو شکرت کنم فقط همین....بفریادم برس.این تیکر برای تولد همسرمه آرزو میکنم تا اون روز شوهرم سلامتیشو کامل بدست بیاره و سالم سالم باشه
فقط بهت بگم cla نخور من نزدیک ۲۰ روزه میخورم ۱ گرم هم کم نکردم چقدر هم دکتر داروخانه تعریفش را میک ...

گرين تيدين چطوره؟

يه تاپيك قديمي تو ني ني سايت هست واسه قرص لاغري خيليا لاغر كردن

خدايا به اميد تو 🙌🏻
گرين تيدين چطوره؟ يه تاپيك قديمي تو ني ني سايت هست واسه قرص لاغري خيليا لاغر كردن

گرین تیدین را تا حالا امتحان نکردم

شش ماه هم ونوستات خوردم یه مقدار لاغر شدم ولی تا قطع کردم دوباره برگشت سر جاش

من رژیم سفت و سخت هم دارم

ولی حدود ۵-۶کیلو اضافه دارم که هیچ جور از بین نمیره

من که لاغری بدون قرص و دارو محال میدونستم. وزنم94قدم 170...ولی  دل زدم به دریا.  روز های فرد باشگاه میرم یک ساعت کار با دستگاه روز های زوج. هم  پیاده روی 35دقیقه پنج. شنبه جمعه هم.  یه خورده تو خونه ورزش میکنم رقص. برنج 6قاشق ناهار با سبزیجات  زیاد مثل دوتا خیار یا چهار مشت سبزی خوردن تو همه غذاهام لیمو ترش میزنم  رژیم ورزش دقیقا 12 خرداد شروع کردم و امروز که رو وزنه رفتم وزنم 88/500کیلو گرم بود یعنی 6کیلو کاهش وزن کمتر از یک ماه. این برنج نون خیلی چاق میکنه ادمو  من سعی میکنم شام میوه بخورم صبحانه هم شیر خرما میان وعده ها هم میوه 

خدایا شکرت.یه صلوات واسه. سالم بودن بچم. به دنیا اومدنش بفرستین مرسی
من که لاغری بدون قرص و دارو محال میدونستم. وزنم94قدم 170...ولی  دل زدم به دریا.  روز های ف ...

شما اولین باره رژیم میگیری 

بدن من مقابل رژیم مقاوم شده دیگه به رژیم جواب نمیده با این شرایط سازگار شده و وزنم استاپ کرده

من که لاغری بدون قرص و دارو محال میدونستم. وزنم94قدم 170...ولی  دل زدم به دریا.  روز های ف ...

چون بدنت به كالري بالا عادت داشته

بدن من به كم كالري عادت كرده ديگه

وقت ورزش هم اصلا ندارم متاسفانه گهگداري تو خونه ورزش دارم

خدايا به اميد تو 🙌🏻
گرین تیدین را تا حالا امتحان نکردم شش ماه هم ونوستات خوردم یه مقدار لاغر شدم ولی تا قطع کردم دوباره ...

ونوستات ميگن fda ردش كرده عوارضش زياده

ميگن ليمو باريج هم خوبه

خدايا به اميد تو 🙌🏻
چون بدنت به كالري بالا عادت داشته بدن من به كم كالري عادت كرده ديگه وقت ورزش هم اصلا ندارم متاسفان ...

من  غذا خیلی میخوردم شام ناهارم یه بشقاب پر پر برنج بود بستنی کلا خیلی میخوردم ولی واسه اقدام بارداری دیگه مجبورم کم کنم تا جواب بگیرم  دکترم گفته وزنت باید کم شه تا حامله شی 

خدایا شکرت.یه صلوات واسه. سالم بودن بچم. به دنیا اومدنش بفرستین مرسی
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 17 ساعت پیش
2791
2779
2792