2777
2789
عنوان

لعنتتت

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 32 پست

کسی شوهرشو با مادروپدرش مقایسه نمیکنه

بعدم اگه قراره اونا خوشحال باش با خوشبختی تو شاد میشن با بچه اوردن تو شاد میشن

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولین بچه ام 

چند وقته ازدواج کردی اگه تازه اس این حالت ها طبیعیه 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
کسی نگفته همه ازدواج کنن یا حتی بچه دار بشن ولی خب اگه همسرتون بد نیست چرا این همه گله عزیز 

چون بهترین ادم دنیا پدر و مادرم هستن تنها مردی که دیدم بابامه تنها مامانی که دیدم مامانمه هیچکس نمیتونه جاشونو بگیره هیچکسسسسس

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

منمنزدیک عروسیم همچین حسی رو داشتم شوهرم که خیلی خوبه ولی هیچجا خونه پدری نمیشه البته اونروز که مادرم بود این حسو داشتم بعد فوت مادرم تنها پناه و حس خوبو از خونه خودم و درکنار همسرم میگیرم

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 
چند وقته ازدواج کردی اگه تازه اس این حالت ها طبیعیه 

ماه دیگ عروسیمه

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

چقدر دیدت به ازدواج منفیه

مرتب بهشون سر بزن مهمونشون کن پدرمادرا از خوشبختی بچه هاشون خوشحال میشن دوس دارن ازدواج کنی 

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
منم قبل عروسی هرشب گریه میکردم و اصلا شاد نبودم. با اینکه شوهرم خیلی خوبه. الانم هر روز مامان بابا ...

حالا خوب شدی؟؟؟

اولین بچه ام 

به سلامتی خوشبخت بشی 

تا چیزی از دست ندی چیزی به دست نمیاری .

از خونه پدرت میری و دلتنگی داره اما صاحب خونه و زندگی مستقل میشی 

وقتی سن بالا میره ادم تمایل داره مستقل زندگی کنه و هم زبون و همدم داشته باشه 

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 
چون بهترین ادم دنیا پدر و مادرم هستن تنها مردی که دیدم بابامه تنها مامانی که دیدم مامانمه هیچکس نمیت ...

عزیز دلم ببخش این میگم حرفات درسته ولی برای زندگی مشترک شاید زود اقدام کردی گاهی تو یک دوران هایی از زندگی ات میفهمی که همسرت بهترین میشه من 13 ساله ازدواج کردم پله به پله که بری جلو تو زندگی به حرفم میرسی عزیزکم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
ماه دیگ عروسیمه

این حالت ها طبیعیه ولی نباید تو این حالت ها بمونی وگرنه تو زندگی ات مشکل پیدا میکنی 

سرچی داد زدی چرادادزدی اروم باش عزیزم توضیح بده پدرومادر جوری میبخشنت که یادشونم میره دادزدی خیلیی مهربونن عاشقتن

چرادادزدی

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...

بالاخره همسرت هم خوبی هایی داره که تو زندگی متوجه میشی اولین سال زندگی هم در پیش رو داری سخت ترین ساله تا با اخلاق های هم زیر سقف عادت کنی تا با عصبانیت هاتون بدونید باید چگونه رفتار کنید تا با غم ها و شادی هاتون بدونید چگونه برخورد کنید طول میکشه کم کم خوب میشه کم کم دستتون میاد اخلاق های هم دیدت اگه از الان به ازدواج اینقدر منفی باشه که خوب نیست گلم