2777
2789
عنوان

لعنتتت

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 32 پست
چون بهترین ادم دنیا پدر و مادرم هستن تنها مردی که دیدم بابامه تنها مامانی که دیدم مامانمه هیچکس نمیت ...

گفتی شوهرت طلبکاره و بلد نیس...

بنظر میاد ازش نارضایتایی داری ک حست نسبت ب والدینت اینه. حل کن نارضاییتی هارو قبل ازهرچیز

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چقد ضربه خوردم از خانوادم

با کسی ازدواج کردم ک اصلا در حدم نبود

گندزدم ب زندگیم

چقدر بیهوده پدرم بهم توهین میکرد تو مجردی، چقدر بهم کم محبتی کرد ، چقدر رنج روحی بهم داد.... بخاطر اون فشارها شوهرمو بدون شناخت کافی قبول کردم

مواجه شدم با آدم کم عاطفه، تندخو، زودجوش، نابلد، کم منعطف،  تمام عقد دعوا،وحشتناک

نتونستم جداشم

جهنم بود

رفتم سر زندگی

وای بازم مدام دعوا،کمبود،غصه،فشار.... 

یادمه چ شبهای زیادی گریه میکردم ک چرا خانوادم باهام خوب نبود

چرا زمانهایی ک میتونسیم باهم کلی خوب باشیم ،خوش و خوشبخت، قهربودیم، رنج کشیدم و گریه کردم

چرا شرایط جوری کردن ک بدون شناخت کافی وصلت کنم و بعدم نتونم جداشم

دلم برلی کسایی تنگ میشد ک زندگیمو تباه کردن ب نوعی...

خدامیدونه من چی کشیدم

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس