2777
2789
عنوان

علم یا ثروت

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 51 پست
آخه شعور که ربطی به سواد نداره!!!بعضی بی سوادا از بعضی تحصیل کرده ها خیلی باشعورترن!🤔🤔🤔

شعور و معرفت بله ربطی ب سواد نداره.  ولی اینجا بحث انتخاب بود  

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

👌👏👏👏💋

😘😘😘😍✌ فدات شم عزیزم💕

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯

به نظرم همه گی باهم داریم فرو میریم. دلم می‌خواد شب بخوابم و صبح بیدار شم همه چی عوض شده باشه چه طور پدر بزرگ خود من از پنج فرزندش چهارتاش خارج از کشور درس خوندن. از روستای ما قبل از انقلاب شاید بالای ۴۰ نفر بورسیه هویدا امریکا درس‌ خوندن 

گفت آن یار کز او گشت سر دار بلند جرمش این بود که اسرار هویدا می کرد
دقیقا یکی از اقوام ما دخترش بد نیست درسش ولی خوب نميتونه پزشکی بياره،داره تو گرجستان خونه ميخره بره ...

خوش به حالش باز باباش داره کاری براش بکنه والا تو این دوره زمونه ما با زور زندگی میکنم میخام لااقل پسرم یه رتبه خوب بیاره یه کاری براخودش بکنه حالا من همین یه بچه رو دارم از پس هیچی بر نمیام خدا به داد کسایی که چند تا بچه دارن برسه

شکستن قلب انسانها اصلا کار دشواری نیست.ازدست همه برمیاید،آنچه دشوار است نشکستن قلبهاست
اره به خدا نمیدونم چی بگم کلاس نزارم بچم نمیتونه قبول شه بخام بزارم کلاس از پس هزینش چطوری بربیام وا ...

فقط مشاور .اگه فیلمم خواستی یه کانال بهت معرفی میکنم کلی فیلم اموزشی میزاره .برنامه آلاء و میتونی از بازار دانلود کنی خودم خیییلی ازش استفاده کردم همه چیشم مفته.حتی مشاورشم.من با استایدشونم صحبت کردم .خیلی خوبه.فوقالعاده هم توضیح میدن.

دیر اومدی نخواه زود برو    
میدونی عزیزم توی کشور دیکتاتوری و بسته ای مثل کشور عمان که سلطنت مطلق هست در شرایطی که ۵۰ سال پیش حت ...

عزیزم عمومی های کنکور فقط کلاس عربی میتونه موثر باشه براش....بقیه ی درسا رو خودش بخونه راحت میتونه ۸۰ بزنه

خوش به حالش باز باباش داره کاری براش بکنه والا تو این دوره زمونه ما با زور زندگی میکنم میخام لااقل پ ...

فقط درسای مهم و بزارش کلاس. یه ازمونم ثبت نامش کن از این هفتگیا که با سطح سوالا اشنا بشه.

She is everything I ever wanted.... 
فقط مشاور .اگه فیلمم خواستی یه کانال بهت معرفی میکنم کلی فیلم اموزشی میزاره .برنامه آلاء و میتونی از ...

لطف میکنی عزیزم بله میخام

شکستن قلب انسانها اصلا کار دشواری نیست.ازدست همه برمیاید،آنچه دشوار است نشکستن قلبهاست
فقط درسای مهم و بزارش کلاس. یه ازمونم ثبت نامش کن از این هفتگیا که با سطح سوالا اشنا بشه.

فقط مهما رو خاستم ثبت نام کنم اینقد خواستن