الان اگه پول نداشته باشیم به علم هم نمیتونیم برسیم امروز بردم پسرمو برا کلاس کنکور ثبت نام کنم کلاس عمومی برای هر درس ۲تومن خواست یعنی برا چهار تا کلاس ۸ تومن باید شهریه بدم حالا جزوه وکتا بش هم که جدا هزینش زیاده واقعا کنکور رو تبدیل به تجارت کردن برا خودشون خدا به دادمون برسه
شکستن قلب انسانها اصلا کار دشواری نیست.ازدست همه برمیاید،آنچه دشوار است نشکستن قلبهاست
به نظرم همه گی باهم داریم فرو میریم. دلم میخواد شب بخوابم و صبح بیدار شم همه چی عوض شده باشه چه طور پدر بزرگ خود من از پنج فرزندش چهارتاش خارج از کشور درس خوندن. از روستای ما قبل از انقلاب شاید بالای ۴۰ نفر بورسیه هویدا امریکا درس خوندن
گفت آن یار کز او گشت سر دار بلند جرمش این بود که اسرار هویدا می کرد
دقیقا یکی از اقوام ما دخترش بد نیست درسش ولی خوب نميتونه پزشکی بياره،داره تو گرجستان خونه ميخره بره ...
خوش به حالش باز باباش داره کاری براش بکنه والا تو این دوره زمونه ما با زور زندگی میکنم میخام لااقل پسرم یه رتبه خوب بیاره یه کاری براخودش بکنه حالا من همین یه بچه رو دارم از پس هیچی بر نمیام خدا به داد کسایی که چند تا بچه دارن برسه
شکستن قلب انسانها اصلا کار دشواری نیست.ازدست همه برمیاید،آنچه دشوار است نشکستن قلبهاست
اره به خدا نمیدونم چی بگم کلاس نزارم بچم نمیتونه قبول شه بخام بزارم کلاس از پس هزینش چطوری بربیام وا ...
فقط مشاور .اگه فیلمم خواستی یه کانال بهت معرفی میکنم کلی فیلم اموزشی میزاره .برنامه آلاء و میتونی از بازار دانلود کنی خودم خیییلی ازش استفاده کردم همه چیشم مفته.حتی مشاورشم.من با استایدشونم صحبت کردم .خیلی خوبه.فوقالعاده هم توضیح میدن.