2777
2789
عنوان

علم یا ثروت

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 51 پست
ادم هیچی نگه بهتره 

اره به خدا نمیدونم چی بگم کلاس نزارم بچم نمیتونه قبول شه بخام بزارم کلاس از پس هزینش چطوری بربیام واقعا موندم

شکستن قلب انسانها اصلا کار دشواری نیست.ازدست همه برمیاید،آنچه دشوار است نشکستن قلبهاست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی عزیزم توی کشور دیکتاتوری و بسته ای مثل کشور عمان که سلطنت مطلق هست در شرایطی که ۵۰ سال پیش حتی مدرسه هم نبوده چه برسه به دانشگاه یک چهارم بودجه کشور هزینه تحصیل جوانان میشه. تمامی دانشگاه‌ها و مدارس صد در صد رایگانن و حتی اگر دانش اموزی تصمیم بگیره برای تحصیل بره انگلستان ماهیانه ۶۰۰ پوند کمک بلاعوض بهش میکنن . اونها شاه دارن ما حکومت عدل علی 

گفت آن یار کز او گشت سر دار بلند جرمش این بود که اسرار هویدا می کرد

فقط پول چه علمی😒😒پسرتو ببر یجایی شرو بکار کنه علم هم خودش بخاد بعدا یاد میگیره درس خوندن الان نمیارزه بیا مدرک دستمه هیچ غلطی نمیتونم بکنم 

یه چیزایی توی چشاته که دلمو میلرزونه  آدمو از تک و تنهایی بدجوری میترسونه  این زندگی زندگی نمیشه نباشی یه زندونه  چی داری که نفساتم آخه یجورایی درمونه  
قطعا علم  هیچ چیزی مشمئزکننده تر ازین بیسواد پولدار نیست

آخه شعور که ربطی به سواد نداره!!!بعضی بی سوادا از بعضی تحصیل کرده ها خیلی باشعورترن!🤔🤔🤔

نگران این نباش که زندگیت زیر و رو شود،از کجا معلوم زیر زندگیت بهتر از رویش نباشد؟؟؟!

خب شما چرا برا درس عمومی هم میخوای کلاس ثبت کنی پسرتو 

باور کن کلاس اونقدری ک میگن موثر نیست همش تجارت و تبلیغه

اون پسر سنندجی ک تو ی ده بدون هیچ‌امکاناتی رتبه یک شد  مگ این کلاسها و رفت

درسته سهمیه داشته ولی حداقل خودش بدون سهمیه صد شده ک با سهمیه شده یک 

ب پسرت اعتماد ب نفس بده خودش می‌تونه بخونه

دوست برادرم سه سال پیش هشت میلیون خرج کرد  ی واحد مبله خالی طبقه بالاشون هم در اختیارش بود همه جور کلاس و هزینه ولی اخرش اینقدر رتبه اش بد بو ک انتخاب رشته نکرد 

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن 

من بابام ۲۸ سال تو خونه ش بودم یک بار بهم نگفته دارم نونت میدم ولی شوهرم یکساله عقدشم هزار بار گفته .... ... اگر بابام پولدار بود چقدر شوهرم ب پام موس موس میکرد.... بخدا دارم با اشک مینویسم .... خدا ازش نگذره ک اینجوری منت سرم میذاره😔😔😔

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖
برا چی کنکور بده برا چی بخونه تو این مملکت بکجا میرسه😔

آخه نخونه چیکار کنه اینجا یا باید بابات وضعش خوب باشه یا خودت بتونی به یه جایی برسی بدون درس و سرمایه چیکار میشه کرد

شکستن قلب انسانها اصلا کار دشواری نیست.ازدست همه برمیاید،آنچه دشوار است نشکستن قلبهاست

اگه به علم اهمیت می‌دادند به نظرتون این همه هزینه می گرفتند؟برای کنکور؟

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
من بابام ۲۸ سال تو خونه ش بودم یک بار بهم نگفته دارم نونت میدم ولی شوهرم یکساله عقدشم هزار بار گفته ...

آره عزیزم منم مثل شما