2777
2789
عنوان

تولدمه😍😍😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 65 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همینجاتواین تاپیک دعوت شدم دیگه😟اینجامحلِ جشنِ😆 تولددخترمنم هست چندوقت دیگه😆ماه بعدم خودم😆😍

عه به سلامتی منم دعوت کن  فقط ازونجایی که من مهمون ویژم ازم زیاد پذیرایی بشه لطفا  

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
چقدر تیرماهی داریم 😄😄 تولد توام مبارک😅😅

مرسی عزیزم تولد تو هم پیشاپیش مبارکه 😃😃😃😃

عضو گروه رز آبی. 💙💙💙.       وزن شروع ۶۹کیلو  .           شروع  ۱۲ دی . 💙💙💙.       وزن هدف ۵۹ کیلو . 

اولین ماهیه که میبینم انقدر براش تاپیک تولد میزنن پرچممون بالاس😄😅

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
تولدت مبارک عزیزم . چه جالب  امروز تولد منم هست .

وای برم حساب کنم ۹ ماه قبل از ۹تیر چ روزی میشه بلکه فهمیدم چرا انقد تو این روز بچه متولد شده فک کنم تاثیرات اب و هواییه😁😁😁

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
چشوم حتما😆فقط کادوی ویژه یادت نره😂

الان که دارم فکر میکنم روز تولدت من مهمونی دعوتم    

وای برم حساب کنم ۹ ماه قبل از ۹تیر چ روزی میشه بلکه فهمیدم چرا انقد تو این روز بچه متولد شده فک کنم ...

خخخخ اره ، احتمالا روز تعطیل  بوده.   واقعا جالبه 

عضو گروه رز آبی. 💙💙💙.       وزن شروع ۶۹کیلو  .           شروع  ۱۲ دی . 💙💙💙.       وزن هدف ۵۹ کیلو . 

تولدت مبااااارک 😍🎁🎁🎊🎉🎈🎈 

اصلا تیر ماهی ها خیلیییی خوبن 😍😎😎😎

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار