2777
2789

دیوونس

نمیدونم دلش به کدوم خصلت لجبازی وبداخلاقیم خوشه

والا

خخخخخ

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از در اومد تو انگشتتوبکش روی لبه مبل بعد موهاتو بریز یه ور لبتو یکم گاز بگیر حتما کفش پاشنه ۷سانتی پ ...

بگو نظارت بیشتری رو فیلم دیدنت تو خونه داشته باشن بچه جان 🤣

به بعضیام باید گفت: ببخشید فهم ما در حد نفهمی شما نیست !😏aramesh74 هستم😊

اگه بخوای شوهرت رو عاشق خودت کنی باید صبر  داشته باشی و این کارها رو انجام بدی 

محبت کن به شوهرت بدون منت ، حموم برو للباس خوب بپوش ارایش کن ، براش ناز کن ، اصلا غر نزن ، از خانوادش بد نگو 

اونی که رفتنیه میره عزیزم با شورت قرمز و دلبری و عشوه و ادا موندگار نیس

اره قبول دارم. اما نمیشه هیچ تلاشی هم نکرد و گفت اونیکه موندگار نیست هرکار کنی میره

ثانیا نمیگیم مردامون رفتنین و ما میخوایم جلوشون رو بگیریم. میگیم چیکار کنیم عشقمون بهم پرحرارت تر شه و زندکیمون بهتر

اول از همه محبت به اندازه کافی

بعد احترام بجا

بعد ظرافتهای زنانه، لباس خوب، ارایش خوب، اراستگی و نظافت

البته اینا خیلی لازمه

ولی شوهرت هیچکدومو نمیبینه و چشمش فقط به قابلمه غذا روی گازه 😂😂😂😂

دنیا گرده

به شوهرت احترام بذار ، مودبانه باهاش حرف بزن ، همیشه تمیز باش ، عطر بزن ، لباسهای کهنت رو بیرون بریز و لباس جدید جایگزین کن  ، ارایش کن ، به ناخن ها و موهات اهمیت بده  ، در ضمن خونت رو تمیز نگه دار ، غذای متنوع ،دسر و ... درست کن ، 

البته با یه روز دو روز نتیجه نمی گیری ،باید صبر کنی و عمل کنی، ببین هیچ وقت از خانواده همسرت بد نگو ، اگه از خانوادش ناراحت شدی کلا فراموش کن و با خانوادش سر و سنگین باش ، یا مستقیم بهشون بگو من از این کار ناراحت شدم ، به همسرت منتقل نکن ، 

2790
2778
2791
2779
2792