2777
2789

سلام دوستان خوبم من زیاد لوازم ارایشی نمیخرم اما همان زمان که نیاز دارم یک جنس خوب بگیرم گیج میشم و فکر میکنم تقلبین ،میشه اگرکسی استفاده میکنه از ضد افتاب گرفته تا رژ اسم مارک وشمارش بگین و همه دوستان استفاده میکنن ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مارکش خیلی مهم نیست از جای معتبر خرید کن خودشون راهنمایی میکنن. چون همه محصولات یه مارک ممکنه خوب در نیاد

خدا جونم درست زمانی که فکرشو نمیکردم معجزه تو بهم نشون دادی. عاشقتم خالق مهربونم❤️❤️❤️❤️❤️

من کرم پودر مَکس فاکتور میزنم عالیه البته اصلش رو میگیرم چون جایی که میرم آشناست و بهم میگه کدوم فیکه کدوم اصل چون کاملا شبیهن

پنکک مَکسی بِل که اونم عالیه حرف نداره

رژ هم همیشه رژ مای میگیرم از داروخونه هم میگیرم معتبر تره  واقعا خوبه 

خط چشم بِل میگیرم

مداد ابرو و چشم و سایه فلورمار. البته رژ لبای فلورمار هم خوبه

ریمل بورژوا

Hold on God knows what he's doing

L'oreal . البته لوازم آرایشی من قاطیه. این مارک ریملش خیلی خوب و طبیعیه. بقیه چیزاشم خوبه. فقط نمیدونم اصلش راحت گیر میاد یا نه. 

صدای قلب نیست. صدای پای توست که در سینه ام می دوی... کافیست کمی خسته شوی؛ کافیست بایستی؛
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز