ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم این ماه نزدیک ده تا بی بی چکم مثبت شد ولی ی روز بعد پری ب خونریزی افتادمو بعدش گفتم شاید لانه گزینیه رفتم آز ک منفی شد وبعدش کامل پری شدم فک کنم بارداری منم شیمیایی بود😢
کاملترین و ارزون ترین پاورپوینتارو از فروشگاه زیر دانلود کنیدhttp://fan.sellfile.ir حتما یه سربزنید و قیمتارو مقایسه کنید❤پاورپوینتای درخواستی فقط و فقط دوتومن طراحی میشه مهم نیس صفحش چقد باشه.همه ی پاورپوینتا دارای تصاویر ودرصورت نیاز رسانه های دیگر هستن.واقعا برای طراحیشون وقت گذاشته شده وازبهترین مطالب استفاده شده.طراحی ظاهریشم خیلی عالیه مطمئنم مورد پسند دانشجوهای عزیزمون هست❤💜
عزیزم میشه برام توضیح بدی که چجوری متوجه بارداری شیمیایی شدین؟وچجوری نموند؟یعنی چند هفته بود؟
دکترم برام توضیح داد اخه قبل اینکه کیسه یا همون ساک تشکیل بشه خوتریزی میکردم فقط بتا نشون میداد ک باردارم ولی ساک وجود نداشت بعد دو سه روزم خونریزی میکردم
توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻