sogand2۰ مدیر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 6871 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 84 پست دوستای گلم چن تا بارداری شیمیایی داشتم تو تایپکام هس اینو امروز زدم توروخدا برام دعا کنین این دیگ نیفته میشه برام صلوات بفرستین توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻 1397/04/09 | 12:27 13 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sanazi76 عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 3371 انشالله ب حق پنج تن این یکی واست بمونه وبسلامتی ودلخوشی بغلش کنی توروخداتوهم واسه مادرشدن منم دعاکن خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊
sogand2۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 6871 مبارکه گلم منم بارداری شیمیایی داشتم اما تو بارداری شیمیایی بی بی چکای من که اصلا پررنگ نمیشد ... خدا از دهنت بشنوه دوست گلم سه تا داشتم بارداری شیمیایی دیگه تو توانم نیس خدا کنه این دیگه سالم باشه توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
shayan_1388_ عضویت: 1396/04/08 تعداد پست: 29570 خدا از دهنت بشنوه دوست گلم سه تا داشتم بارداری شیمیایی دیگه تو توانم نیس خدا کنه این دیگه سالم باشه& ... شک نکن که سالمه با این بتا بعید میدونم شیمیایی باشه عزیزم و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد
NAFAS8 عضویت: 1395/12/02 تعداد پست: 280 نه اصلا سر خود شیاف نزار خیلی از دکترا نظرشون اینه که تا وقتی قلب جنین روئیت نشده نباید شیاف ... اره عزیزم ازهمین میترسم دوقشرازافراد،جامعه را تهديدميكنند:دسته اول كساني كه ادعاي سوادوتحصيلات دارندو دسته دوم افرادي كه به بيشعوري افتخارميكنند
sogand2۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 6871 انشالله ب حق پنج تن این یکی واست بمونه وبسلامتی ودلخوشی بغلش کنی توروخداتوهم واسه مادرشدن منم دعاکن ممنون گلم ان شالله به حق پنج تن شما و هرکی که در انتظار بچس خدا یدونه سالم و صالحشو بهش بده الهی امین توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
zarikhanoom عضویت: 1394/02/21 تعداد پست: 307 ببخید خانمی وقتی دارو برای باردار شئن استفاده میکنی بارداری شیمیایی اتفاق می افته؟
مامانمهدیم عضویت: 1397/04/05 تعداد پست: 172 نمیدونم بخدا تو ماه رمضون دوبار پریود شدم و همش بک بینی داشتم اصلا امار پریودیم دستم نیس فک کنم حدود ... بسلامتی انشالا ۹ ماه بعد سالم بغلش میکنی🤗 خدا هست و خدا هست و خدا هست☺
sogand2۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 6871 شک نکن که سالمه با این بتا بعید میدونم شیمیایی باشه عزیزم به نظرت فردا برم ازمایش بدم توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
sanazi76 عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 3371 ممنون گلم ان شالله به حق پنج تن شما و هرکی که در انتظار بچس خدا یدونه سالم و صالحشو بهش بده الهی امی ... مرسی اجی الهی آمین خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊
sogand2۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 6871 بسلامتی انشالا ۹ ماه بعد سالم بغلش میکنی🤗 ممنون عزیزم خدا از دهنت بشنوه 😘😘 توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
shayan_1388_ عضویت: 1396/04/08 تعداد پست: 29570 به نظرت فردا برم ازمایش بدم اره بی بی چکت خوب پررنگه احتمالا بتات خوب رفته بالا و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد
NAFAS8 عضویت: 1395/12/02 تعداد پست: 280 خدا از دهنت بشنوه دوست گلم سه تا داشتم بارداری شیمیایی دیگه تو توانم نیس خدا کنه این دیگه سالم باشه& ... منم بارداری شیمیایی داشتم ولی بیبی چکم اون موقع کم رنگ بود وبتام کم دوقشرازافراد،جامعه را تهديدميكنند:دسته اول كساني كه ادعاي سوادوتحصيلات دارندو دسته دوم افرادي كه به بيشعوري افتخارميكنند
sogand2۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 6871 ببخید خانمی وقتی دارو برای باردار شئن استفاده میکنی بارداری شیمیایی اتفاق می افته؟ نه عزیزم من طبیعی باردار میشدم توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
sogand2۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 6871 مبارکه به امید خدا که این ماه بمونه☺ 😘😘😘😘 توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻