2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 84 پست

انشالله ب حق پنج تن این یکی واست بمونه وبسلامتی ودلخوشی بغلش کنی توروخداتوهم واسه مادرشدن منم دعاکن

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊
مبارکه گلم منم بارداری شیمیایی داشتم اما تو بارداری شیمیایی بی بی چکای من که اصلا پررنگ نمیشد  ...

خدا از دهنت بشنوه دوست گلم سه تا داشتم بارداری شیمیایی دیگه تو توانم نیس خدا کنه این دیگه سالم باشه 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا از دهنت بشنوه دوست گلم سه تا داشتم بارداری شیمیایی دیگه تو توانم نیس خدا کنه این دیگه سالم باشه& ...

شک نکن که سالمه 

با این بتا بعید میدونم شیمیایی باشه عزیزم 

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
نه اصلا سر خود شیاف نزار  خیلی از دکترا نظرشون اینه که تا وقتی قلب جنین روئیت نشده نباید شیاف ...

اره عزیزم ازهمین میترسم

دوقشرازافراد،جامعه را تهديدميكنند:دسته اول كساني كه ادعاي سوادوتحصيلات دارندو دسته دوم افرادي كه به بيشعوري افتخارميكنند
انشالله ب حق پنج تن این یکی واست بمونه وبسلامتی ودلخوشی بغلش کنی توروخداتوهم واسه مادرشدن منم دعاکن

ممنون گلم ان شالله به حق پنج تن شما و هرکی که در انتظار بچس خدا یدونه سالم و صالحشو بهش بده الهی امین 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
شک نکن که سالمه  با این بتا بعید میدونم شیمیایی باشه عزیزم

به نظرت فردا برم ازمایش بدم 

ممنون گلم ان شالله به حق پنج تن شما و هرکی که در انتظار بچس خدا یدونه سالم و صالحشو بهش بده الهی امی ...

مرسی اجی الهی آمین

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊
بسلامتی انشالا ۹ ماه بعد سالم بغلش میکنی🤗

ممنون عزیزم خدا از دهنت بشنوه 😘😘

خدا از دهنت بشنوه دوست گلم سه تا داشتم بارداری شیمیایی دیگه تو توانم نیس خدا کنه این دیگه سالم باشه& ...

منم بارداری شیمیایی داشتم ولی بیبی چکم اون موقع کم رنگ بود وبتام کم 

دوقشرازافراد،جامعه را تهديدميكنند:دسته اول كساني كه ادعاي سوادوتحصيلات دارندو دسته دوم افرادي كه به بيشعوري افتخارميكنند
ببخید خانمی وقتی دارو برای باردار شئن استفاده میکنی بارداری شیمیایی اتفاق می افته؟

نه عزیزم من طبیعی باردار میشدم 

مبارکه به امید خدا که این ماه بمونه☺

😘😘😘😘