2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 84 پست

برات 5 تا صلوات میفرستم ب نیت پنج تن ان شاءالله سالم بغلش کنی دعا کن منم دوسه روز دیگ ب موعدم مونده خدا کنه منم باردار باشم لطفا برام دعا کنید

سلام دوستان عزیز هر سوالی درباره آی وی اف دارید میتونم کمکتون کنم ‌‌‌❤️❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله بارداری سالم وخوبی داشته باشی

دوقشرازافراد،جامعه را تهديدميكنند:دسته اول كساني كه ادعاي سوادوتحصيلات دارندو دسته دوم افرادي كه به بيشعوري افتخارميكنند
عزیز تحت دومان که هستی  ان شا الله این یکی نه ماه دیگه صدای خندش تو خونت بپیچه

اره عزیزم از امشب شیاف و ا اس ا مصرف میکنم ان شالله ممنون بخاطر دعای قشنگت 😘😘

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
چن تا بارداری داشتم که حتی کیسه هم تشکیل نمیشه فقط بتا میره بالا و بعد چن روزم خونریزی بهش میگن بارد ...

انشالله این می مونه ویک نی نی خوشکل نصیبتون می شه

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
برات 5 تا صلوات میفرستم ب نیت پنج تن ان شاءالله سالم بغلش کنی دعا کن منم دوسه روز دیگ ب موعدم مونده ...

ممنون گلم منم برات پنج تا صلوات میفرستم ان شالله ک مثبت باشه مال شماهم الهی امین 😘😘

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
منم دیروز صب زدم مثبت شد ازمایش بتاهم دادم ۶۰۰بود... اما لک بینی دارم 😞

عزیزم شیاف بزار خب 

عزیز بارداری شیمیایی بخاطر ضعیفی اسپرم میتونه باشه خودت و شوهرت حتما تحت کنترل باشید

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
ماشالا چقدم پررنگع مطمئن باش خدانگهشون میداره

خدا از دهنت بشنوه دوست گلم

عزیزم شیاف بزار خب 

امروز میرم پیش دکتر گفتم سرخود نذارم

دوقشرازافراد،جامعه را تهديدميكنند:دسته اول كساني كه ادعاي سوادوتحصيلات دارندو دسته دوم افرادي كه به بيشعوري افتخارميكنند

مبارکه گلم

منم بارداری شیمیایی داشتم اما تو بارداری شیمیایی بی بی چکای من که اصلا پررنگ نمیشد 

مطمئن باش این سری بارداریت سالمه که انقدر بتات خوب رفته بالا

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
عزیز بارداری شیمیایی بخاطر ضعیفی اسپرم میتونه باشه خودت و شوهرت حتما تحت کنترل باشید

اره عزیزم حالا که دیگه گرفته فک نکنم تاثیری داشته باشه فقط باید مراعات کنم 

امروز میرم پیش دکتر گفتم سرخود نذارم

نه اصلا سر خود شیاف نزار 

خیلی از دکترا نظرشون اینه که تا وقتی قلب جنین روئیت نشده نباید شیاف استفاده کرد 

برو دکتر انشاالله که بارداری سالمی داشته باشی

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
روز چند پری هسی گلم

نمیدونم بخدا تو ماه رمضون دوبار پریود شدم و همش بک بینی داشتم اصلا امار پریودیم دستم نیس فک کنم حدود بک ماه از اخرین پریم گذشته اونجاهم لک داشتم فک کردم خاملم از دادم منفی بود