2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 84 پست
الهی 😢😢😢😢عزیزم درکت میکنم من سه بار این اتفاق برام افتاد هر دفعه میمردم 😞😞😞

منم نمیدونستم شیمیاییه چون تو ی گروهی بودم هی عکس بی بی چکامومیفرستادم همه میگفتن بارداری ولی بعدش پری شدم گفتن حتما شیمیایی بوده😔

کاملترین و ارزون ترین پاورپوینتارو از فروشگاه زیر دانلود کنیدhttp://fan.sellfile.ir حتما یه سربزنید و قیمتارو مقایسه کنید❤پاورپوینتای درخواستی فقط و فقط دوتومن طراحی میشه مهم نیس صفحش چقد باشه.همه ی پاورپوینتا دارای تصاویر ودرصورت نیاز رسانه های دیگر هستن.واقعا برای طراحیشون وقت گذاشته شده وازبهترین مطالب استفاده شده.طراحی ظاهریشم خیلی عالیه مطمئنم مورد پسند دانشجوهای عزیزمون هست❤💜
فردا حتما میرم امرووز که دیره دیگه 

کدوم شهری؟؟ زنگ بزن ۱۱۸ شماره آزمایشگاهای شبانه روزی رو بگیر بعد زنگ بزن ببین الانم نمنه گیری دارن و کی جوابو میدن اگه الان پیدا کردی پاشو برو

خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم نمیدونستم شیمیاییه چون تو ی گروهی بودم هی عکس بی بی چکامومیفرستادم همه میگفتن بارداری ولی بعدش پ ...

عزیزم بارداری شیمیایی سقط حساب نمیشه نگران نباش منم اوایل فک میکردم سقطه بعد گفتن نه اصلا فقط یه بارداری نا موفق که حتی ساک هم تشکیل نمیشه همین ک میدونیم باردار میشیم خودش عالیه 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
دکترم برام توضیح داد اخه قبل اینکه کیسه یا همون ساک تشکیل بشه خوتریزی میکردم فقط بتا نشون میداد ک با ...

ببخشید من باز سوال میپرسم خونریزی تون قبل موعد پریود بود یا بعدش؟آخه من دوبار برام پیش اومده که قبل موعد پریودم بی بی مثبت شده ولی درد و لکه بینی  و لخته خون داشتم بعد تموم شده و چند روز بعدشم مثل همیشه پریود شدم

کدوم شهری؟؟ زنگ بزن ۱۱۸ شماره آزمایشگاهای شبانه روزی رو بگیر بعد زنگ بزن ببین الانم نمنه گیری دارن و ...

بعدازظهرا هم نمونه گیری دارن ولی جوابشو دیرتر میدن مثلا پسفردا ولی فردا که برم بیمارستان ازمایش بدم ساعت یازده ازمایش میدم ساعت یک و نیم جوابو میدن ولی تو ازمایشگاهای دیگ دیر حواب میدن 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
ببخشید من باز سوال میپرسم خونریزی تون قبل موعد پریود بود یا بعدش؟آخه من دوبار برام پیش اومده که قبل ...

بستگی داره من یبار دو روز به موعد زدم روز موعد پریود  شدم دوبار بعدشم بعد موعدم خونریزی میکردم ولی قبل موعد میفهمیدم که باردارم 

عزیزم بارداری شیمیایی سقط حساب نمیشه نگران نباش منم اوایل فک میکردم سقطه بعد گفتن نه اصلا فقط یه بار ...

میدونم ب این دلم خوشه ک میتونم بارداربشم😆

کاملترین و ارزون ترین پاورپوینتارو از فروشگاه زیر دانلود کنیدhttp://fan.sellfile.ir حتما یه سربزنید و قیمتارو مقایسه کنید❤پاورپوینتای درخواستی فقط و فقط دوتومن طراحی میشه مهم نیس صفحش چقد باشه.همه ی پاورپوینتا دارای تصاویر ودرصورت نیاز رسانه های دیگر هستن.واقعا برای طراحیشون وقت گذاشته شده وازبهترین مطالب استفاده شده.طراحی ظاهریشم خیلی عالیه مطمئنم مورد پسند دانشجوهای عزیزمون هست❤💜
ببخشید من باز سوال میپرسم خونریزی تون قبل موعد پریود بود یا بعدش؟آخه من دوبار برام پیش اومده که قبل ...

منم دقیقا مثه توبودم گلم ایندفه چهارروز به پری بی بی چک زدم ک کاملا مثبت شد بعدش تاپری باز هی ب ب چک زدم ک همش مثبت شد و بعد ی روز تاخیر مری اومد ولی ایندفه پریم فرق میکرد ینی خیلی رقیق و تیره بود همیشه لخته دفع میکردم ایندفه اصن دفع نکردم سونو هم رفتم هیچ مشکلی ندارم شوهرمم وضعش خوبه نمیدونم مشکل ازکجاس ک نیمشه

عزیزم بارداری شیمیایی یک بارداری کاذبه .

در واقع اصلا بارداری نیست . فقط سطح هورمونها بالا میرن و باعث مثبت شدن ازمایش و بی بی چک میشن . 

و اصلا چیزی نبوده که بخواد بیفته . صرفا سطح هورمون بارداری بالا میره .

ولی ان شاالله این مورد ، بارداری واقعی باشه عزیزم و سالم و سلامت باشه

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
عزیزم چند وقته اقدامی؟

هفت ماه 😢بااین ماه ک اقدام کنم میشه هشت ماه