2777
2789
منم همه اونایی که تو آشناها عروسیمون باهم بوده دوتا دارن نه تو فامیل من نه شوهرم نازایی نبوده وقتی م ...

هیچ وقت به عدالت خدا شک نکن حتما به صلاح مون هس منم یکیم عین خودت میدونم چقدر دلت آتیش میگیره وقتی همه ی اونایی که بچه دارن همه ش به آدم میگن خدا یکی هم به تو هم بده چقدر دلم سوخته وقتی دیدم مامانم از غصه بچه دار نشدن من آب میشه اما هیچ کاری از دستم بر نمیاد خدا خودش این تقدیر رو رقم زده برا من من راضیم به رضاش فقط اگه قراره من و امثال من مادر نشیم از خدا خواهش میکنم عشق مادر بودن رو که از اول خلقت مون گذاشته تو دلمون برداره که دیگه از بس غصه خوردیم تو جونی پیر شدیم الهی به حق فاطمه زهرا هیچکس تو حسرت مادر شدن نسوزه که بد دردیه😔😔😔

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
هیچ وقت به عدالت خدا شک نکن حتما به صلاح مون هس منم یکیم عین خودت میدونم چقدر دلت آتیش میگیره وقتی ه ...

شوهرت چه جوری کنار میاد با این مساله

عشق آن است ک یوسف بخورد شلاقی...درد تا مغز و سرو جان زلیخا برود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت چه جوری کنار میاد با این مساله

چون میبینه همه ی تلاش مو میکنم و خیلی بیشتر از اون تو عذابم و ناراحت اصلا به روی خودش نمیاره که چقدر بچه دوس داره اما بعضی وقتها که میپرسه کی موعدم هس داغون میشم چون میبینم چقدر منتظره میدونم چقدر بچه دوست داره اما اونم میخواد با این شرایط دیگه کنار بیاد

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
چون میبینه همه ی تلاش مو میکنم و خیلی بیشتر از اون تو عذابم و ناراحت اصلا به روی خودش نمیاره که چقدر ...

شوهرم میگه اگه شرایطش سخت نباشه لسپرم اهدایی میگیریم

عشق آن است ک یوسف بخورد شلاقی...درد تا مغز و سرو جان زلیخا برود
شوهرم میگه اگه شرایطش سخت نباشه لسپرم اهدایی میگیریم

پس غصه ی چی رو میخوری من نه تنها شوهرم این روش رو قبول نمیکنه حتی به فرزندی قبول کردن بچه ی پرورشگاه رو قبول نداره هر چند شرایطش رو هم نداریم برا رحم اجاره ای اینا هم بودجه مون نمیرسه انشاءالله که خدا به هر دومون نظر کنه